Specialioje „Šok su manimi“ laidoje - Juračkos ir Šapro išpažintis

Šeštadienį TV3 eteryje pasirodys paskutinė „Šok su manimi“ laida. Naujieji metai atneša ir naujų permainų, gal todėl šį nostalgišką vakarą pagaliau išaiškės tikroji Vytauto Šapranausko konfliktų su Jurijumi Smoriginu priežastis.

Priešingose barikadų pusėse įsikūrę laidos dalyviai dažnai komentuodavo vienas kito pasisakymus ir nuomones. Šį kartą be pagrindinių konfliktų veikėjų - „Šok su manimi“ porų, kurios ir - sukeldavo - daugiausiai aistrų, vyrai aiškinsis visas projekto subtilybes, prisimins geriausias akimirkas ir svarbiausia vienas kitam bandys ištiesti taikos ranką.

„Atsinešiau akmenį ant širdies, noriu, kad nuimtum“, - pas Vytautą atvykęs sakys Jurijus.

Jų kalba užsitęs ilgai, nes bus prisiminti ne tik paklydimai šokių aikštelėje, bet ir aistringiausios meilės istorijos, didžiausi nusikalbėjimai, „kliurkos“, kostiumai, sparnuočiausios frazės, staigmenos, veido išraiškos, pavojingiausi triukai ir geriausi pasirodymai. Jurijus Smoriginas, žinoma, nepamirš Ingos Valinskienės kojų, o Vytautas Šapranauskas primins kolegai apie skolą - su komisijos nariu nesušoktą Justino Jankevičiaus valsą.

Juračka išdrįs apie pernykštes skolas prabilti ir pats. Ar TV3 žiūrovai pamatys jųdviejų valsą, sužinosite jau visai netrukus. „Šok su manimi“ speciali laida ir Vytauto bei Jurijaus akistata - šeštadienio vakarą 19.00 val. per TV3.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių