Specialiai J.Jurkutei iš Londono gabenamos trys suknelės

Prieš didžiąją „Chorų karų“ premjerą, kuri įvyks jau šį sekmadienį, sausio 22-ąją, 19.30 val. tiesiogiai per TV3, bruzda visi didžiausio masto muzikinio šou Lietuvoje kūrėjai.

Bene gražiausiam TV3 veidui ir jau trečią sezoną iš eilės „Chorų karus“ vesiančiai Jurgitai Jurkutei dizaineriai ieško įspūdingiausios suknelės.

Po ilgai trukusių paieškų paaiškėjo, kad 2007-aisiais gražiausia Lietuvos moterimi pripažinta J. Jurkutė vilkės specialiai iš Londono atvežtą vienų iš talentingiausių šalies dizainerių Andriaus Sergejenko ir Kristinos Kalinauskaitės, kuriuos jau įvertino Londono aukštosios mados kūrėjai, suknelę.

Dizaineriai jau seniai atkreipė dėmesį į išpuoselėtą Jurgitos Jurkutės grožį ir patys pasiūlė bendradarbiauti šį sekmadienį startuosiančiame TV3 projekte „Chorų karai“.

Dizaineriai žada pritrenkti visus „Chorų karų“ žiūrovus, o Jurgitą puošti tik išskirtiniausių formų, audinių, stiliaus suknelėmis. Aukštos kokybės dizaino suknelėms ypač daug dėmesio skiriama jų išorinei ir vidinei estetikai, drabužiai pasižymi meile rankų darbo tradicijoms ir jų puoselėjimui.

Dizainerių A. Sergejenko ir K. Kalinauskaitės įkurto prekės ženklo „Kristi Andress“ agentai rūpinasi jų kolekcijų pardavimu užsienio šalyse.

Londone pusę savo laiko praleidžiantys ir ten kuriantys dizaineriai pamažu vis populiarėja plačiuosiuose vandenyse, tačiau lietuviams jie dar mažai pažįstami. Todėl „Kristi Andress“ dizaineriai pasirinko kaip tik J. Jurkutę, taip siekdami savo darbus pristatyti šalies išskirtiniams mados gerbėjams.

Dizaineriai teigia, kad kaip tik J. Jurkutė gali tinkamiausiai perteikti jų įsivaizduojamą „Kristi Andress“ filosofijos moterį ir yra tas modelis, su kuriuo jie labiausiai nori bendradarbiauti.

„Jurgitos elegancija, moteriškumas, subtilumas ir išskirtinis šarmingumas bendraujant – mus žavi ir įkvepia. Šią moterį drąsiai galėčiau pavadinti viena iš ‚Kristi Andress‘ mūzų“, – teigia dizainerė K. Kalinauskaitė.

Kiek anksčiau Jurgitai tiesiai iš Londono buvo atsiųsti suknelių pavyzdžiai – „Chorų karų“ vedėja susižavėjo Londono lietuvių kuriamais apdarais ir pati išsirinko labiausiai patikusius modelius.

Net tris sukneles iš Londono J. Jurkutei atveš pati dizainerė K. Kalinauskaitė ir jos drauge nuspręs, kuri tinkamiausia didžiajam „Chorų karų“ premjeriniam vakarui.

Didžioji „Chorų karų“ premjera – jau šį sekmadienį, sausio 22-ąją, 19.30 val. tiesiogiai per TV3.


Šiame straipsnyje: Chorų karaiJurgita Jurkutė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių