„Soundboys.lt“ gimtadienį minės su mėgstamiausiais žemais dažniais

Jei bent retkarčiais vaikštote į naktinius klubus ir kitus elektroninės muzikos renginius, tikimybė, kad jūsų ausys buvo paglostytos „Soundboys.lt“, labai didelė.

2009-aisiais susivieniję kokybiško garso specialistai per ketverius veiklos įgarsino viską nuo „reivų“ rūsiuose iki didžiųjų festivalių. Balandžio 19-ąją, penktadienį, kolektyvas mini 4-ąjį savo gimtadienį ir puotoje klube „Gluck“ laukia visų, vertinančių teisingą garsą ir kokybišką šokių muziką.

Ne paslaptis, kad „Soundboys.lt“ komanda ypač mėgsta žemus dažnius. Ne be jų pagalbos dubstep armija Lietuvoje lenkėsi britų žvaigždei Caspa ar virpėjo legendinio klubo „Gravity“ bunkeryje. Visus „Lofto“ rekordus sumušęs susivienijimo „Dubstep.lt“ gimtadienis irgi buvo prižiūrimas „garso vaikinų“.

Ne tik Vilniaus, bet ir Kauno, Panevėžio, Šiaulių, Klaipėdos, net Varėnos ir kitų Lietuvos vietų „reiveriai“ jau žino, kad renginiuose, kurių garso priežiūra užsiima „Soundboys.lt“, mėgautis muzika bus ne tik malonu, bet ir saugu.

4-ajame „Soundboys.lt“ gimtadienyje po Baltuoju tiltu garso aparatūra bus suruošta taip, kad kiekvienas pasirodysiantis artistas plotų rankomis, o kiekvienas pašokti užėjęs klubinėtojas išsižiotų bei susiimtų už pilvo. Muzikiniu kolonėlių turiniu rūpinsis ištikimi „Soundboys.lt“ bičiuliai bei garbūs žemus dažnius propaguojantys svečiai iš užsienio.

Sunkius, tamsius ir gilius krovinius iš Didžiosios Britanijos balandžio 19-ąją atgabens du svarūs dubstep atlikėjai. Tai – šviežio oro ir netikėto požiūrio į šios muzikos sceną įpūtę Killawatt ir Occult. Juos į savo gimtinę palydės emigrantas iš Lietuvos, šiuo metu Braitone muziką kuriantis ir grojantis prodiuseris Duku.

Britų desantą pasitiks Mark Splinter, žadantis gerokai papurtyti savo virtualų įrašų krepšį ir išsirinkti tik ypatingiausius kadaise paties į Lietuvą importuoto dubstep žanro grynuolius. Taip pat „Soundboys.lt“ gimtadienyje pasirodys Marko palaikomas klaipėdietis Teffa, miestietiškų garsų skleidėjas Vaiper, džiunglių ambasadorius Doctah Jahngle bei tarp reggae, ska ir jungle puikiai laviruojantis kaunietis E-Roott.

Paspausti „Soundboys.lt“ komandai rankas už profesionalumą bei padėkoti už darbą mankštinant bei saugant mūsų ausis bei drauge padrebėti pagal žemus dažnius – toks balandžio 19-osios planas. Nuo 22 val. „Soundboys.lt“ draugų lauks klube „Gluck“, adresu Upės g. 6.


Šiame straipsnyje: koncertassoundboys.ltrenginys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių