Šorenos kasdienybę temdo gandai apie darbą slaptosioms tarnyboms

Gruzinė Šorena Džaniašvili Lietuvoje - dar tik pusantrų metų. Tačiau sėkmės bei pripažinimo jai gali pavydėti net ir garsiausios mūsų scenos žvaigždės.

Per stulbinamai trumpą laiką  šiai egzotiškos  išvaizdos,  anksčiau niekada  nei dainuoti, nei šokti nesimokiusiai merginai, pavyko sudalyvauti net trijuose grandioziniuose televizijų projektuose. Nusifotografuoti reklamoje. Pelnyti šimtų tūkstančių lietuvių simpatijas. Atsitiktinė sėkmė? Mistika? O galbūt esama kokių nors kitų Šorenos populiarumo priežasčių?

Talentais ir išvaizda televizijos žiūrovus pakerėjusią merginą prikalbinti interviu tikras vargas. „Ką jūs veikiate Lietuvoje? Mokotės? Dirbate? Iš ko gyvenate?“, - tokius ar panašius klausimus ir gatvėje, ir tiesioginiame  eteryje Šorena girdėjo ne kartą. Tačiau iki šiol tiesių atsakymų vengė.  Galbūt todėl apie jos atvykimą į Lietuvą ir pasilikimo mūsų šalyje priežastis  iki šiol sklando įvairiausios legendos.  Ar  gali būti, kad teisės studijas Tbilisio universitete Šorena metė  ir į visišką nežinomybę išvyko vien dėl trumpalaikio darbo pasiūlymo? Ar  yra tiesos kalbose, kad ši žavi mergina iš tiesų Lietuvoje ne tik dalyvauja įvairiausiose televizijos projektuose, bet ir bendradarbiauja su slaptosiomis tarnybomis?

Aišku viena: naujas gyvenimas Lietuvoje yra visiškai kitas  Šorenos gyvenimo etapas. Tačiau kokias paslaptis gražuolė paliko Gruzijoje? Šį vakarą 20.30 LNK laidoje  „Gyvenimas pagal moteris“ -  intriguojančių  Šorenos gyvenimo  faktų patikrinimas ir visa tiesa apie merginos praeitį....



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių