Šokių ant ledo projekte Margarita Povilą iškeitė į Džeimsą Bondą

Kiekvieną savaitę Pirmojo Baltijos kanalo šokių ant ledo projekte „Ledynmetis. Profesionalų taurė“ Margarita Drobiazko čiuožia vis su kitu šokėju. Trečiajame etape savo ilgametį partnerį Povilą Vanagą ji iškeitė į Džeimsą Bondą – dukart pasaulio čempioną Andrejų Chvalko. Energingą ir rizikingą poros pasirodymą komisija įvertino trečiąja vieta.

Du mėnesius iš eilės varžytis su pasaulio, olimpiniais bei Europos čempionais – nemenkas išbandymas bet kuriam sportininkui. Tuo jau spėjo įsitikinti projekto „Ledynmetis. Profesionalų taurė“ dalyviai, kuriems kiekvienoje laidoje tenka čiuožti vis su kitais partneriais. Tarp jų – ir Lietuvos atstovai P. Vanagas ir M. Drobiazko, kurie trečiajame šou etape pasirodė kur kas geriau, nei ankstesniame.

Šį kartą Margaritai teko šokti kartu su Andrejumi Chvalko. Savo kompozicijai pora pasirinko Shirley Bassey kūrinį „Goldfinger“ ir suvaidino istoriją apie slaptąjį agentą Džeimsą Bondą. Solidus ir paslaptingas Andrejus bei seksuali ir koketiška Margarita tiesiog sužavėjo žiūrovus studijoje, kurie porą apdovanojo gausiais aplodismentais.

Tuo tarpu komisija labiausiai žavėjosi Margaritos drąsa ir Andrejaus ištverme, demonstruojant gyvybei pavojingus akrobatinius triukus. Todėl už techniką pora gavo aukščiausius balus. „Man labai patiko šokis. Andrejus ir Margarita išdrįso padaryti elementus, kurie intriguoja tiek žiūrovus, tiek ir mus“, – pastebėjo Antonas Sicharulidzė.

Natalija Bestemjanova pavadino šokį „šnipų detektyvu“ ir pagyrė sportininkus už kiekvieno iš jų gebėjimus išreikšti savo tematinę liniją, kuo retai gali pasigirti net ir ilgus metus kartu čiuožiančios poros. Šių pranašumų ir aukščiausio lygio meistriškumo dėka pora surinko 11.96 balo ir užėmė trečiąją vietą.

Šiek tiek prasčiau trečiojoje laidoje sekėsi Povilui, kuris ant ledo žengė kartu su olimpine čempione Tatjana Totmjanina. Savo kompoziciją čiuožėjai kūrė pagal Matt Monro dainą „Charade“. Pasak komisijos narių, labiausiai šiame numeryje atsiskleidė Tatjana, kuri beveik visą laiką čiuožė tik ant vienos kojos. Už šį šokį pora gavo 11.84 balo ir užėmė 5 vietą.

„Labai lygus, gražus čiuožimas. Mes visi pastebėjome, kokie jie meistriški. Bet man atrodo, kad tokio lygio čiuožėjai kaip Tatjana ir Povilas, gali viską daryti kur kas sudėtingiau, techniškiau, stebinant ne tik žiūrovus, bet ir komisiją. Reikia stengtis demonstruoti rimtus elementus, kad tai būtų įdomu ir kad šios kompozicijos skirtųsi nuo tų, kurias ankstesniais metais atliko ne profesionalai“, – nesikartoti čiuožėjus paragino A. Sucharulidzė.

Geriausiai trečiojoje projekto laidoje pasirodė ir maksimalius balus gavo Tatjana Navka ir Aleksejus Tichonovas bei Jelena Leonova ir Maksimas Stavinskis. Abi poros pasižymėjo tuo, kad sugebėjo ne tik pademonstruoti gausybę sudėtingų techninių figūrų, bet ir nevaržomai išreikšti savo emocijas.

Ateinantį šeštadienį per PBK projekto „Ledynmetis. Profesionalų taurė“ dalyviai šoks pagal 70-80-ųjų metų muziką.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių