„Šokit su mumis“ – Klaipėdoje

Televizijos projekto „Šok su manimi“ dalyvių sumanytas pramoginis šokio spektaklis jau antrą savaitę keliauja po Lietuvą ir šeštadienį pasieks uostamiestį.

Kovo 13-ąją 18 val. Klaipėdos koncertų salės scenoje pasirodys trys šou „Šok su manimi“ sužibėjusios poros. Pramoginiame šokio spektaklyje „Šokit su mumis“ dalyvauja Šorena ir Deividas Meškauskas, Viktorija Kunauskaitė ir Jurgis Jurevičius, Justina Žemaitytė ir Gytis Ivanauskas, kuris yra ir šio pasirodymo režisierius.

„Šokit su mumis“ - tai kelios meilės istorijos, kurias šokdamos pasakoja poros. Čia yra visko - ir juoko, ir ašarų, ir džiaugsmo, ir liūdesio pilnų išgyvenimų. Žinomas aktorius ir režisierius G.Ivanauskas sakė norėjęs sukurti nerūpestingą kabareto atmosferą, kurioje uostamiesčio publika išvys ir temperamentingąjį pasadoblį, ir aistringąjį tango, ir dar begalę jau matytų, bet naujai pastatytų šokių. „Į šou įtraukėme ne tik duetinius šokius, bet ir keletą masinių. Per premjerą pastebėjome, kad būtent jie labai užveda žiūrovus“, - šypsojosi G.Ivanauskas. Ypatingą dėmesį režisierius sakė skyręs ir sceniniams kostiumams, kurie šiam šou prideda stilingumo ir grakštumo.

Ir pabrėžė, kad „Šokit su mumis“ - anaiptol ne tai, ką visi matėme per televiziją. „Mūsų šou nėra jokių vedėjų, o teisėjai - publika. Istoriją, kurią mes pasakojame, žiūrovas turi suprasti pats, be kitų komentarų ir pagalbos. Tai vientisas spektaklis, be pakartojimų“, - teigė G.Ivanauskas.

„Šokit su mumis“ dalyvių pasirodymų grafikas - itin įtemptas. Dalyvaudami projekte „Šok su manimi“ per keturis mėnesius jie pasirodė 18-oje laidų. Spektaklį „Šokit su mumis“ per vieną mėnesį jie parodys 20 kartų. „Kovas mums tikrai nelengvas, betgi malonu gyvai pristatyti mūsų paruoštą šou tūkstančiams šokio gerbėjų visoje Lietuvoje“, - tvirtino G.Ivanauskas.

Bilietai į pramoginį šokio spektaklį „Šokit su mumis“ Klaipėdoje - po 30 ir 40 litų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių