Šokiai paviliojo ir S.Jasaičio žmoną

Jau šį šeštadienį 19 val. ant TV3 „Šok su manimi“ parketo pasirodys dar viena nauja pora – Vaida Jasaitienė ir profesionalus šokėjas Mantas Vaškelis.

Daugeliui pažįstama kaip garsaus krepšininko Simo Jasaičio žmona ir jo sūnaus motina, Vaida nesigaili kažkada atsisakiusi gražuolės gyvenimo ir visai atsidavusi šeimai.

1997-aisiais žavi mergina tapo „Mis Alytus“ nugalėtoja, tais pačiais metais ji buvo išrinkta gražiausia „Queen of Europe“ dalyve ir pasipuošė karūna.

2003-aisiais Vaida tarė reikšmingą „Taip“ Simui ir grožio konkursus iškeitė į šeimą.

„Aš į jį žiūrėjau kaip į vyrą, žmogų, nes tada žymus sportininkas jis dar nebuvo. Atsisakiau savo karjeros ir atsidaviau šeimai, nes maniau, kad tokia yra sportininko žmonos misija – likti vyro šešėlyje. Dėl to man nebuvo skaudu, taip pasirinkau pati. Mums gimė sūnus ir atnešė daug džiaugsmo, tiesa, ir pokyčių. Deimanas turėjo bėdų su sveikata, todėl aš savo visas mintis ir jėgas atidaviau jam. Simas buvo tas žmogus, su kuriuo tikėjausi nugyventi ilgą ir gražų gyvenimą, tačiau, deja, išėjo kitaip“, – sunkiai skyrybas išgyvenanti pasakoja V.Jasaitienė.

Nauji iššūkiai Vaidą ir gąsdina, ir masina kaip galimai puiki naujo gyvenimo pradžia.

„Man didelė garbė, kad gavau kvietimą dalyvauti TV3 šokių projekte. Šiuo metu repeticijoms skiriu daug laiko ir tai puikiai padeda atsiriboti nuo kitų minčių. Savotiškai tai yra seno gyvenimo puslapio užvertimas, pasitinkant naują. Dėl traumos man nepavyko „Šok su manimi“ aikštelėje pasirodyti anksčiau, gal tai net buvo savotiškas ženklas neskubėti, tačiau šokti aš labai noriu nuo pat vaikystės. Svajonė pildosi, o aš džiaugiuosi nauja veikla“, – šokiams komplimentų negaili Vaida.

TV3 projekto „Šok su manimi“ naujokė jau spėjo susipažinti su visais šokėjais, kurie jai nuo pirmų minučių tapo brangūs ir visai nepanašūs į konkurentus.

„Jie visi taip puikiai šoka. Žinau, kad kritikos sulauksiu, tačiau išklausysiu, nes ji skambės iš profesionalų lūpų. Tikrai stengsiuos tobulėti, juk tam ribų nėra“, – šypsosi Vaida.

Nors naujas poras, į „Šok su manimi“ vėliausiai patekusias, ne visada seka fortūna, Vaida apie konkurentus ir apie pergalę negalvoja.

„Noriu susigrąžinti save ir tikėti savimi. Mano pergalė bus tai, kad aš išdrįsiu išeiti ant TV3 laidos parketo, kad sugebėsiu nustumti skaudžias mintis. Tai bus iššūkis sau pačiai ir savotiškas išbandymas bei savęs nugalėjimas. Man tai jau būtų didelė pergalė“, – sako V. Jasaitienė.


Šiame straipsnyje: Vaida JasaitienėŠok su manimi

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių