Šokėjas A. Butkus vėl lips ant pačiūžų

Po šešerių metų pertraukos pačiūžas iš spintos traukia LNK laidų vedėjas Andrius Butkus. Šį  sekmadienį jo laukia neįprasta užduotis – vesti paramos koncertą „Pasidalink“ tiesioginiame LNK eteryje ant pačiūžų.

Nors pagrindinė LNK ir „Maisto banko“ paramos koncerto „Pasidalink“ studija bus įsikūrusi Teatro arenoje, Andriu Butkus dirbs ant ledo Vilniaus „Akropolyje“. Čia iš konservų bus statoma piramidė, kuri pretenduos patekti į Lietuvos rekordų knygą. Kuo daugiau bus aukojama, tuo aukštesnė ji iškils.

Andrius Butkus ant ledo – ne naujokas. Su Viktorija Perminaite jis netgi yra laimėjęs šokių ant ledo projektą, bet grįžimas ant ledo jo nedžiugina.

„Čiuožimą esu visiškai užmiršęs, bet tikiuosi su profesionalais kuo greičiau atgauti įgūžius. Prisipažinsiu, čiuožti visai nenoriu – esu sau pažadėjęs daugiau nelipti ant ledo. Bet ko nepadarysi dėl kilnaus tikslo. Juk rinksime paramą žmonėms, kurie neturi ką pavalgyti. Be to, čiuošiu vienas ir ne konkursinėje programoje.

Baisiausia, kad nenusisukčiau galvos tiesioginiame eteryje, bet, kita vertus, yra pamaina Teatro arenos studijoje, jei kas, vairą iš paslydusio vedėjo perims Giedrė Talmantienė ar Rolandas Vilkončius“, - kalba Andrius Butkus.

Paramos koncerto „Pasidalink“ metu sekmadienį 19.30 val. per LNK pramogų pasaulio žvaigždės ragins visuomenę padėti pamaitinti tuos, kuriems gyvenimas susiklostė prasčiau. Kiekvienas, per paramos koncertą „Pasidalink“ paaukojęs bent penkis litus, padės vieną šeimą išmaitinti visą savaitę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

v

v portretas
Ta proga reiktu padaryti nedarbo diena ,toks yvikis

vytas

vytas portretas
O inga ar bus?

Gedas

Gedas portretas
Gal geriau atidaryti saskaita banke tam asmeniui kuriam reikalinga auka.Dabar visos televizijos tik praso aukokit[aisku reikia padeti] ,bet toliau viskas dingsta nezinion, nera informacijos kam konkreciai skirta ,kiek dar liko suaukotu lesu, kas galetu kreiptis.Padaryti nesunku paleisti begancia eilute ir bus aisku kiek paukota.Graziai padare Musikine kauke
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių