„Šok su manimi“ žiūrovus intrigavo nuogas Ž.Šilgalio biustas

Ką tik prabėgęs „Šok su manimi“ savaitgalis šį kartą kaip niekad kurstė aistras ne tik žiūrovams salėje, bet ir susirinkusiems prie TV3 ekranų.

Šokių konkursas įsibėgėjo, todėl kiekviena pora, siekdama sulaukti daugiausiai komisijos ir žiūrovų balsų, stengiasi paruošti kuo įdomesnį pasirodymą.

Savaitgalį net keturios šokėjų poros, nors ir sulaukė negailestingos komisijos kritikos, buvo įvertintos aukščiausiais balais.

Išskirtine choreografija, sudėtingais akrobatiniais triukais sužavėjusią militaristinę Inetos Stasiulytės ir Deivido Meškausko sambą lydėjo ašaros.

TV3 „Šok su manimi“ projekte dalyvaujanti Ineta ant šokių parketo visada atrodo puikiai, ne kartą yra komisijos pagirta už puikią šokėjišką laikyseną, lankstumą ir išradingumą.

Tačiau išskirtinis sambos pasirinkimas tiek aštrialiežuviui Jurijui Smoriginui, tiek kitiems laidos oponentams sukėlė šiek tiek abejonių, ir jos privertė aktorę pravirkti.

„Man tikrai buvo labai sunki savaitė. Ruošiausi dviem premjeroms, o ir šokiai reikalavo daug darbo. Kai sušokome, viskas lyg ir atslūgo. Aš nieko negirdėjau ką šneka komisija, tiesiog stovėjau, akyse ėmė tvenktis ašaros. Matyt, kažkoks žliumbimo metas užėjo – tokia buvo įtempta ir sunki savaitė. Tikrai tai įvyko ne dėl išgirstos kritikos“, – jau šypsodama savo ašaras teisino I.Stasiulytė.

Susumavus komisijos ir žiūrovų simpatijas, pirmoje vietoje atsidūrusi Donato Montvydo ir Katerinos Voropaj pora taip pat neišvengė pastabų, net sulaukė priekaištų dėl dainininkės Lady Gagos stiliaus plagijavimo.

„Komisija išsakė nuomonę, kad mes einame skandalingosios artistės pėdomis ir imam už pavyzdį jos stilių. Bet taip tikrai nėra. Mes eidami repetuoti net nenaršome internete, aš net muzikos jos neklausau. Viską, ką ruošiame, galvojame patys, fantazuojam, diskutuojam ir priimam bendrus sprendimus. Šį šeštadienį tiksliai žinojau, kaip noriu atrodyti – turi aiškiai matytis kūno formos. Todėl aš dėvėjau aptemptas kelnes, o Katerina – triko. Man džiugu, kad mūsų drąsus pasirinkimas sulaukė simpatijų“, – žiūrovams ir komisijai už pirmą vietą dėkoja Donatas.

Palaikymo karštą šeštadienio vakarą sulaukė ir Seimo narys Žilvinas Šilgalis su partnere Karina Jeremian. J. Snorigino paprašytas nusivilti marškinius, TV3 „Šok su manimi“ projekte dalyvaujantis vyras kaip mat įvykdė reikalavimą sukeldamas ovacijas salėje.

Nuogu biustu dar kartą pakartojęs sambos žingsnelius, į šokio sūkurį jis įtraukė ir Jurgitą Jurkutę bei patį Jurijų. Šį per daug įsisiautusį, teko raminti antrankiais. Tokią apsaugą parūpino policijos komisaro Ramūno Matonio kolegos, į TV3 projektą atėję švęsti policijos dienos.

Aukštų įvertinimų praėjusioje „Šok su manimi“ laidoje sulaukė ir debiutuojanti pora – Vaida Jasaitienė ir Mantas Vaškelis. Elegantiškas valsas ir kuklios Vaidos žavesys užbūrė komisiją ir TV3 žiūrovus. Susumavus vertintojų rezultatus, ši pora užėmė garbingą trečią vietą.

Trys paskutinės vietos atiteko Ramūnui Matoniui ir Rasai Židonytei, Tomui Kairiui ir Violetai Burneikienei bei Raimondui Rumšui ir Rūtai Ramanauskaitei.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių