„Šok su manimi“ projektą paliko R.Rumšas

Praėjęs šeštadienio vakaras TV3 „Šok su manimi“ projekto dalyviams buvo lemtingas.

Susumavus dviejų laidų rezultatus, iš konkurso, komisijos ir žiūrovų nuomone, turėjo pasitraukti dviratininkas Raimondas Rumšas ir jo žavi partnerė Rūta Ramanauskaitė.

„Gaila, kad iškritau. Išmokau visus dešimt šokių, netrukus turėjo prasidėti teminiai šokių vakarai. Labai norėjau dalyvauti tuomet, kai tema bus „Kino filmai“. Su Rūta jau buvome tai aptarę, turėjome šaunių idėjų. Na, ką  padarysi – yra kaip yra. Nesitikėjau dar iškristi. Būdamas čia pradėjau organizuoti klasės susitikimą, o dabar – didysis organizatorius išvažiuoja. Dėl to jaučiuosi apgaviku“, – po tiesioginio eterio liūdnai juokavo Raimondas.

Neaišku ar netikėtai atvykusi šeima, ar per mažas dėmesys repeticijoms pakišo koją TV3 „Šok su manimi“ projekte dalyvaujančiam žymiam sportininkui. Poros trenerė Gabrielė Valiukaitė dėl iškritimo taip pat liūdi.

„Nežinia, ar noras daugiau pabūti su šeima sutrukdė gerai pasiruošti tiesioginiam eteriui, bet Raimondas šią savaitę mažai repetavo ir nesistengė“, – griežtai poros pasirodymą įvertino klubo „Toro“ trenerė G. Valiukaite.

Palikdamas šokių projektą ir Lietuvą, dviratininkas tikisi dar čia sugrįžti. Draugai, nauja patirtis ir tiesiognis eteris jį tiesiog užbūrė.

„Čia susiradau daug draugų, labai patiko dalyvauti projekte. Gal pavyks atvykti per Kalėdas ir pasirodyti dar kartą žiūrovams svečio teisėmis? Labai norėčiau šiame nuostabiame projekte sušokti dar kartą“, – atsisveikindamas sakė Raimondas.

Liūdesys ir nerimas ką tik praėjusioje laidoje buvo nesvetimas ir Donatui Montvydui bei jo partnerei Katerinai Voropaj. Nedaug trūko, kad ši laida žaviai porai būtų paskutinė. Sudėtingais akrobatiniais triukais praturtintas poros kvikstepas sulaukė gausių TV3 žiūrovų simpatijų, tačiau Katerina vos dėl to nepaaukojo tolesnių pasirodymų.

„Sušokom vieni pirmųjų. Atėjusi į užkulisius pajutau stiprų kelio skausmą. Po to jaučiu, kaip mano kelias vis labiau tinsta. Nejuokais išsigandau“, – pasakoja Katerina.

Šokėją studijoje apžiūrėjo budinti gydytoja, kuri konstatavo, kad lūžio nėra, tačiau važiuoti į ligoninę atlikti detalesnius tyrimus būtina. Katerina nieko nelaukusi išvažiavo į ligoninę, kur jai buvo atliktas skubus rentgenas ir konstatuotas stiprus kelio sumušimas.

„Tikiuosi, viskas bus gerai ir mes su Katia toliau šoksime“, – užkulisiuose nerimavo Donatas, šeštadienio vakarą ir vėl tapęs žiūrovų ir komisijos favoritu.

Ne daug kuo Donatui su Katerina nusileido kaip visuomet kūrybinga Inetos Stasiulytės ir Deivido Meškausko pora, susumavus dviejų laidų rezultatus, atsidūrusi antroje vietoje. Trečia atiteko Žilvinui Šilgaliui ir Karinai Jeremian. Ketvirta – neseniai debiutavusiai Vaidos Jasaitienės ir Manto Vaškelio porai, penkta – Aisčiui Mickeėvičiui ir Viktorijai Kunauskaitei, šešta – Tomui Kairiui ir Violetai Burneikienei, septinta – Ramūnui Matoniui ir Rasai Židonytei, aštunta – Eglei Jackaitei ir Tadui Rimgailai, devinta – Irmai Jurgelevičiūtei ir Tomui Slausgalviui, dešimta – su projektu atsisveikinusiam Raimondui Rumšui ir Rūtai Ramanauskaitei. Onos Kolobovaitės ir Andriaus Butkaus pora šeštadienio vakarą šoko turėdami neliečiamybės statusą.

Jau ateinančiam šeštadienio „Šok su manimi“ vakarui poros ruošia naujus specialius pasirodymus, kuriais stengsis sužavėti ne tik griežtąją komisiją, bet ir TV3 žiūrovus.


Šiame straipsnyje: Šok su manimiRaimondas Rumšas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių