„Šok su manimi“ projektą paliko Ona Kolobovaitė ir Andrius Butkus

Iki šokių projekto „Šok su manimi“ finalo liko tik du šeštadieniai ir tik penkios poros, nes šią savaitę projektą paliko Ona Kolobovaitė ir Andrius Butkus.

Įtampa auga, nes gruodžio 25-ąją tiesioginiame TV3 eteryje dėl nugalėtojų titulo varžysis tik keturios poros.

Laidos metu įprastai balsavę žiūrovai projekto pabaigoje gerokai nustebino ir šokių dalyvius, ir komisijos narius. Žiūrovų sprendimu į antrąją vietą pakilęs Aistis Mickevičius su Viktorija Kunauskaitė sujaukė visas kortas ir bendroje lentelėje atsidūrė trečioje vietoje, o paskutinėje vietoje žiūrovų sprendimu atsidūrusiai Onai Kolobovaitei ir Andriui Butkui šis netikėtumas tapo lemtingas.  

Praėjusį šeštadienį TV3 projektą paliko Ramūno Rudoko ir Ievos Konopliovaitės pora. Prie to iš dalies prisidėjo ir  komisijos pirmininkas Jurijus Smoriginas. Pusiau juokais, pusiau rimtai dievu besivadinantį choreografą papiktino R. Rudoko idėja suvaidinti aistrų draskomą kunigą (laidos tema – profesijos). Apkaltinęs šaipymusi iš religijos, Jurijus porai skyrė tik vieną balą. Laidos favoritais tapo Donatas Montvydas ir Katerina Voropaj.  

O šį savaitgalį šokių aikštelę paliko pora, kuri prasčiausiai interpretavo vakaro temą – „Grįžkime į vaikystę“.

Bene sunkiausia šioje laidoje buvo Eglei Straleckaitei, nes jos partneris Martynas Malakauskas išvyko į Pasaulio fitneso čempionatą Turkijoje ir jei teko šokti vienai.

„Dabar vyksta įnirtinga kova dėl patekimo į finalą, todėl nedalyvauti laidoje prilygtų pasitraukimui iš projekto“, – buvo įsitikinusi E. Straleckaitė.

Pora nenuvylė komisijos, o žiūrovai jiems atidavė ketvirtą vietą. Eglė ne tik pašoko viena, bet ir sugebėjo apginti Martyną Malakauską.

Tai ne vienintelė staigmena, kurią žadėjo ir išpildė projekto dalyviai ir prodiuseriai. Tiesioginiame eteryje pasirodė pasaulinio lygio sportinių šokių žvaigždės: specialiai iš Honkongo atskrido daugkartinis Lietuvos Lotynų Amerikos šokių čempionas Justinas Duknauskas su nauja šokio ir gyvenimo partnere Anna Melnikova. Jis ne tik šoko, bet ir užėmė teisėjo poziciją.

Įdomu tai, kad jam teko vertinti ir savo buvusią žmoną, Žilvino Šilgalio šokių partnerę Kariną Jeremian. Šią savaitę peliuku persirengęs parlamentaras vėl sulaukė komisijos liaupsių ir žiūrovų palaikymo, o buvęs Karinos vyras porai nedvejodamas skyrė dešimt balų.

Vis dėlto labiausiai komisiją sužavėjo paskutinis šokis, kurį atliko Donatas Montvydas ir Katerina Voropaj. Ši pora pelnė ne tik komisijos, bet ir žiūrovų simpatijas. Iki pat laidos pabaigos buvę paskutinėje vietoje po šokio jie pakilo į pirmąją ir antrą savaitę iš eilės tapo absoliučiais lyderiais. 

Kitą šeštadienį ant „Šok su manimi“ parketo dar suksis šios poros: Donatas Montvydas ir Katerina Voropaj,  Žilvinas Šilgalis ir Karina Jeremian, Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas, Martynas Malakauskas ir Eglė Straleckaitė bei Aistis Mickevičius su Viktorija Kunauskaite.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių