„Šok su manimi“: projektą paliko D.Dargienė ir D.Šalaviejus

Per TV3 startavusi ketvirtoji šokių projekto „Šok su manimi“ laida kaitino vakarą gniaužiančiais ritmais ir aistra. Ir ne ką mažiau - mintis, kad kažkuri pora šeštadienį turės palikti projektą.

Kažin, ar žiūrovai, stebėdami kaip romantiškos rumbos šokio metu net tris sukneles pakeitė Diana Dargienė, numanė, kad būtent ji su savo partneriu Dangiumi Šalaviejumi iškris iš projekto.

Legendinio rusų kompozitoriaus Igorio Stravinskio „Ugnies paukštė“ – štai tokią muziką šeštadienio TV3 šokių projekto „Šok su manimi“ laidai pasirinko Algis Ramanauskas su Ineta Stasiulyte. Projekto premjeroje debiutavę su humoristiniu Litofco ir tuštutės pasirodymu charizmatiškasis dalyvių duetas šįkart pasirinko rumbą su baleto elementais.

„Man buvo malonu išmokti, kad rumba yra toks skoningas šokis ir kad taip derės su Ugnies Paukštės finalu. Be to, aš turiu robotą − dulkių siurblį, vardu Rumba, tai visus jo žingsnius esu seniai nusikopijavęs. Pyrago gabalas su ugnimi“, − dar prieš laidą kalbėjo A.Ramanauskas.

Rumbai ir kvikstepui skirtame šeštadienio vakarą žurnalistė Rūta Janutienė su Adomu Norkūnu į pagalbą pasikvietė praėjusių metų „Šok su manimi“ dalyvį Deividą Norvilą-Deivį.

Palankiausiai šį savaitgalį komisija įvertino antrosios „Šok su manimi“ laidos lyderius Juozą Butnorių ir Kateriną Voropaj.

Šiame šokių projekte toliau dalyvaus 16 porų: Algis Ramanauskas ir Karina Jeremian, Diana Martinėlė ir Aristinas Guogis, Milda Štakėnaitė ir Deividas Meškauskas, Asta Pilypaitė ir Ligitas Bernatavičius, Jonas Nainys ir Justina Žemaitytė, Jevgenijus Šuklinas ir Mona Vinklerytė, Mindaugas Rainys ir Milana Jašinskytė-Pankevičienė, Viktorija Sutkutė ir Šarūnas Šiaučiulis, Veronika Gordijevskaja ir Marius Gaižauskas, Kęstutis Baranauskas ir Eglė Straleckaitė, Andrius Žiurauskas ir Natalija Tokareva, Petras Daunys ir Sandra Saikauskaitė, Matas Niparavičius ir Ignė Rėklaitytė, Rūta Janutienė ir Adomas Norkūnas, Juozas Butnorius ir Katerina Voropaj bei Edvardas Norvaiša ir Rusnė Glinskytė.


Šiame straipsnyje: Šok su manimi

NAUJAUSI KOMENTARAI

antanas

antanas portretas
Baisi cia nuostaba,zvirbliu gimes ereliu netapsi kaip aukstai bekeltum galva visvien buvai zvirblis ir liksi juo.....

ruta

ruta portretas
Ka ten veikia, buktai zurnalie, grineviciute./
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių