„Šok su manimi“ paliko S.Pronina, ją pakeis E.Jackaitė

Savaitgalį praūžusi krepšinio karštinė pakoregavo šokėjų planus. Žiūrovams 19 val. per TV3 įpratusiems matyti „Šok su manimi“ konkursą šeštadienio vakarą aistras kurstė Lietuvos ir Jungtinių Amerikos Valstijų krepšinio ekipų dvikova.

Kautynes dėl vietos finale stebėjo ne tik šokių kokurso gerbėjai, bet ir patys šokėjai. „Šok su manimi“ kolektyvas greitai surepetavo šokius, pasipuošė eteriui ir išskubėjo sirgti už Lietuvos vyrų krepšinio rinktinę.

Nors pergalės šokio krepšinio aistruoliai neišvydo, šokių aikštelėje trispalvės vis dėlto plevėsavo. TV3 „Šok su manimi“ projekte šeštadienio vakarą vieną iš komisijos vietų užėmusi iš Amerikos atvykusi dainininkė Gintarė Jautakaitė atliko atgimimo laikų dainą „Viešpaties lelija“, kuri laidos gerbėjams sužadino patriotinius jausmus.

Trispalvėmis ir intrigomis šokius palydėjo ne tik krepšinio aistros, bet ir Svetlanos Proninos garbus jubiliejus bei kova dėl iškritimo.

„Šok su manimi“ projekto dalyviai Svetlaną nusprendė pasveikinti tiesioginiame eteryje. Po jos pasirodymo į salę įžengė dainuojantis rožių puokšte nešinas policijos komisaras Ramūnas Matonis ir dainininkė Irma Jurgelevičiūtė. Prie sveikintojų prisijungė ir laidos vedėjas Vytautas Šapranauskas. Kol kolegos dainavo, Andrius Butkus išpildė Svetlanos norą – padovanojo šokį.

„Va, jei duotumėt man Butkų, aš parodyčiau ką galiu“, – nuo pat projekto pradžios populiariu šokėju žavėjosi jubiliejų švenčianti moteris.

Vytautas Šapranauskas sveikindamas Svetlaną priminė, kad ji labai norėjo šokti su Butkumi, bet Butkus jau buvo atitekęs Onai, todėl, greičiausiai šį šokėją teks klonuoti ir tada kiekvienai Lietuvos žvaigždei Andrius galės asistuoti šokių aikštelėje. Svetlana po sveikinimo ir šokio užkulisiuose dar kartą patvirtino, kad Butkus idealus partneris.

„Jis pakvietė mane ir sako, šokam valsą. Aš jam sakau, kad aš nemoku valso, o jis sako, klausyk manęs. Štai ką reiškia geras partneris – man viskas pavyko“, – šypsojosi mažiausiai komisijos balų ir žiūrovų simpatijų šeštadienio vakarą sulaukusi moteris.

TV3 šokių projekto žiūrovai daugiausii balsų šioje laidoje atidavė Žilvinui Šilgaliui ir Karinai Jeremian, Raimondui Rumšui ir Rūta Ramanauskaitei, Irmai Jurgelevičiūtei bei Tomui Slausgalviui.

Teisėjai maksimumą balų skyrė Onai Kolobovaitei ir Andriui Butkui, vienu balu mažiau surinko Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas, vienodai balų komisija skyrė net trims poroms – trečia, ketvirta ir penkta vietomis dalijosi Donatas Montvydas ir Katerina Voropaj, Žilvinas Šilgalis ir Karina Jeremian bei Irma Jurgelevičiūtė ir Tomas Slausgalvis. Susumavus dviejų laidų komisijos ir žiūrovų rezultatus lyderiais tapo Žilvinas Šilgalis ir Karina Jeremian.

Jau šio šeštadienio vakarą, rugsėjo 18 dieną, 19 val. „Šok su manimi“ projektą palikusią advokatę pakeis aktorė Eglė Jackaitė ir TV3 vasaros šou „Aistrų pakrantė“ nugalėtojas Tadas Rimgaila.


Šiame straipsnyje: Šok su manimiSvetlana Pronina

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių