„Šok su manimi“ paliko P. Daunys ir S. Saikauskaitė

Tryliktoje TV3 šokių projekto „Šok su manimi“ laidoje dalyviai žiūrovus pakvietė į 210 minučių kelionę aplink pasaulį. Deja, bet po pasaulį paskutinįkart projekte keliavo Sandra Saikauskaitė ir Petras Daunys.

Daugiausiai žiūrovų ir komisijos balsų surinko Elė Straleckaitė ir Kęstutis Baranauskas. Mažiausiai - Sandra Saikauskaitė ir Petras Daunys bei projekto naujokai balerina Greta Gylytė ir Marius Gaižauskas. Tačiau su projektu atsisveikinti teko pastarajai porai.

„Gavau daug neįkainojamos patirties, susipažinau su daug neeilinių žmonių“, - sakė projektą palikęs P. Daunys.

Žiūrovai aplankė Australiją, Naująją Zelandiją, Meksiką, Ispaniją, Prancūziją, Izraelį ir gimtąją Lietuvą. „Šok su manimi“ svečiai – didžiausio masto muzikinį projektą „Chorų karai“ laimėjęs Kauno rajono Božolė choras! Už vedėjų vairo stojo žavingoji aktorė Jurgita Jurkutė ir charizmatiškasis Mindaugas Stasiulis.

Teisėjų vietas užėmė „Šok su manimi“ komisijos pirmininkas Jurijus Smoriginas, sportinių šokių legenda Jūratė Norvaišienė, choreografė Deimantė Ūsienė ir daugkartinė Lietuvos gimnastikos čempionė, Lietuvos moterų sporto asociacijos prezidentė Joana Bartaškienė.

Mindaugas Rainys ir Milana Jašinskytė-Pankevičienė drauge su žiūrovais nusikėlė į Naująją Zelandiją. Pora paruošė egzotišką aborigenų šokį pagal Maori salos ritmus.

Juozas Butnorius ir Katerina Voropaj pasirinko žydiškos tematikos šokį. Petras Daunys bei Sandra Saikauskaitė pakvietė nukeliauti į Prancūziją.

Milda Štakėnaitė ir Deividas Meškauskas surengė dramatišką ir teatralizuotą pasirodymą ant parketo meksikietišku ritmu. O štai Jonas Nainys ir Justė Žemaitytė virto surrealistiškais australiškais driežais.

Balerina Greta Gylytė ir Marius Gaižauskas, sušokę ispanišką šokį, iš komisijos pelnė maksimalų balų skaičių.

Projekte dėl išlikimo taip pat varžosi Kęstutis Baranauskas ir Eglė Straleckaitė, parengę numerį lietuviška tematika.


Šiame straipsnyje: Šok su manimi

NAUJAUSI KOMENTARAI

saulius

saulius portretas
Vieno vedejo is kurio lupu skambedavo nekulturingi zodziai ,dar liko smoriginas kuris neturi kulturos issilavinimo nei patirties tokiose laidose jei jo nebutu galima ziureti ta laida, o kas nori prasivemti tai prasom tikrai pades

hm

hm portretas
Saulens nepakartojamas:)))

cbvx

cbvx portretas
Saikauskaitei tikrai daug labiau tinka juodi plaukai, su kuriais ji vakar buvo.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių