„Šok su manimi“ lyderiai - K. Baranauskas ir E. Straleckaitė

Keturioliktoje „Šok su manimi“ laidoje lyderiais tapo Kęstutis Baranauskas ir Eglė Straleckaitė, o palikti projektą teko Gretai Gylytei ir Mariui Gaižauskui.

Antroje vietoje atsidūrė Jovani su partnere Juste Žemaityte, trečioje - Juozas Butnorius su Katerina Voropaj. Milda Štakėnaitė ir Deividas Meškauskas šįkart liko ketvirtieji, penktąja vieta pasitenkino Mindaugas Rainys su Milana Jašinskyte.

TV3 televizijos projekto „Šok su manimi“ dalyviai šeštadienį pakvietė tapti nostalgiškiems ir prisiminti svarbiausius dalykus gyvenime.

Keturioliktoji tiesioginė šokių projekto transliacija itin svarbi šokėjams − jiems tenka pademonstruoti viską, ką moka geriausiai.

Prie vedėjų vairo stojo naujas duetas − aktorė Jurgita Jurkutė ir TV3 laidų vedėjas Algis Ramanauskas. Komisijos gretose - visas žvaiždynas: be pirmininko Jurijaus Smorigino ir sportinių šokių legendos Jūratės Norvaišienės, teisėjų kėdes užėmė estrados primadona Nijolė Tallat-Kelpšaitė su vyru Antanu ir vienoje scenoje su operos genijumi M. Caballe dainavusi operos solistė N. Kazkauskautė-Kazlaus.

Šioje laidoje projekto dalyvių laukė sudėtingas egzaminas − jie turėjo pasirodyti ne su įprastomis jiems poromis. Pavyzdžiui, J. Butnorius šoko Vienos valsą su D. Meškausku. Arba Justina Žemaitytė su Milda Štakėnaite.

Ant „Šok su manimi“ parketo prisistatė ir merginų projektas „ŠarkA“, kuris didžiausio masto muzikiniame televizijos projekte „Chorų karai“ į pergalę ves Vilniaus miestą.


Šiame straipsnyje: Šok su manimiJurgita Jurkutė

NAUJAUSI KOMENTARAI

SEKMES JIEMS

SEKMES JIEMS portretas
Nors viena karta pagaliau laimejo tikrieji sokejai Kestutis ir Egle,o taip pastoviai Smoriginas subludes su savo Jovani,nesveikai.

Janina

Janina portretas
Sėkmės šiems mieliems nuoširdiems šokėjams. Labai norėčiau, kad jie laimėtų.

Vilius

Vilius portretas
Man tai visai jie netinka. Mes turim vertinti ka? Baranauska arba Sterlickaite? Jei tik 20 metu. o vertiname ja , kaip 35 metu MOTERI atrodinti 20 metu. Cha, cha, Cha. Baranauskas visai, ne v temu. Turbit buvo susitarimas, kad galesiu dalyvauti, jeigu iki finalo busim. Keista, kaip mieloji JUATE musu zaidzia sita zaidima. Iki siol buvau kitos (geresnes nuomones). Yra daug geresniu dalyviu. Nenorime, Jusu dumu. Suprantu zaidimas yra zaidimas, bet ne iki to ko lygio. VU.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių