„Šok su manimi“ konkursą ir 10 tūkst. eurų laimėjo M. Rainys!

Grįžti į straipsnį

tadas

tadas portretas
Žmonės dirbo treniravosi ir finale tokia klounų komisija ,kodėl taip tyčiojamasi iš žmonių ir iš vis žiūriu į tą komisiją atrodų židrųjų komanda,vyrai bučiuojasi, tfu

sik su manimi

sik su manimi portretas
rungiasi kas padarys didesni suda...

hm

hm portretas
laida butu nebloga,bet kodel vel ta debila su mokiniu i komisija pasodino neaisku.Neimanoma klausyti kaip nusisneka:(((

kodėl

kodėl portretas
gadinat finalą su tokia komisija? Ar Mickevičiui pačiam juokinga pažiūrėjus laidos įrašą? Klaikesnio personažo nesu mačius.

dar kodėl

dar kodėl portretas
pagrindiniam psl, tai antraštė "Sok su manimi" , o kitur be klaidos ????

GERAS

GERAS portretas
PROJEKTAS. KAD RAINYS LAIMETU BUT GERAI

projekta

projekta portretas
laimejo buratinas :)))))

dj lolo

dj lolo portretas
laimejo tv3

yrr

yrr portretas
sveikinimai

inga

inga portretas
verti laimėti!!! Sveikiname!

valio

valio portretas
valio valio valio

taip

taip portretas
taip ir turėjo būti, padarė didžiulę pažangą, puikiai šoko...

verti

verti portretas
verti laimėti

nijolė

nijolė portretas
Laimėjo tv3 mafija. O kas tikėjotės kitaip? Juokinga,ką apgavot?

vaida

vaida portretas
kas cia per konkursas toks naujas?

dfg

dfg portretas
Pagaliau pasibaige ta nesamone...

GERAS

GERAS portretas
Nemokamas virtualios valstybės politikos, ekonomikos, karo simuliatorius. Pagrindiniai žaidimo elementai yra politika, ekonomika, žurnalistika ir karas. Čia jūs galite įsteigti įmonę, turėti savo laikraštį, keliauti po kitas ešalis, dalyvauti politinėje veikloje, balsuoti prezidento/kongreso/partijos pirmininko rinkimuose. Prasidėjus karui ar sukilimui, jusu pareiga kovoti už savo tėvynę visomis išgalėmis. Galimybių riba šiame žaidime priklauso tik nuo mūsų fantazijos. Skirtingai nuo daugelio kitų naršyklinių žaidimų, e-sim nereikalauja daug laiko: užtenka 5-10 min. per dieną (pirmomis dienomis). Tačiau nereiškia, kad šis žaidimas yra labai paprastas ar kad jame nėra daug galimybių. Pradžioje žaidimas gali pasirodyti kiek monotoniškas ir nuobodus: Padirbi, pavalgai, pasitreniruoji ir viskas. Tačiau tai tik pradžia. Vėliau žaidejas gali rinktis, ar jis nori dirbti ekonomikos srityje, rašyti laikraštį, o gal suktis politikoje, dirbti seime, vyriausybėje arba prisijungti prie karinių pajėgų ir kovoti už eLietuvą ir sajungininkus. Tačiau, jeigu jums žaidimas šiek tiek pabodo ir jūs norite nuo jo atsikvėpti, jūs galite ir toliau per dieną žaisti vos ~5 minutes, kad palaikytumėt būtiniausius jūsų eLietuvos piliečio rodiklius - padirbtumėt, gautumėt pinigų, pasitreniruotumėt ir pavalgytumėt. eLietuva - palyginti didelė valstybė, esame antri pagal gyventojų/žaidėjų skaičių. Šiuo metu kariaujame su skandinavais. Dabar jie sustiprejo ir turime padeti Lietuvai! Jei registruositės per šią nuorodą gausite 2 gold daugiau pasiekę 7lvl, o tai net ir senbūviui yra dideli pinigai! Šiuo metu vyksta pasaulinis karas, padėk mums. Nuoroda primera.e-sim.org/lan.42101 Jei kils klausymu rasom man zinute, padesiu visiem. :)

Nu jo

Nu jo portretas
Kaip ir visur , laimi tik savi.O konkursas , tai kaimo lygio.

LK

LK portretas
Labai gaila, kad nelaimejo Jovanis, visada buvo lyderis, o finale viskas apsiverte kitaip...

felia

felia portretas
jo vienas rainys isejo susoko lezginka ir laimejo 10000 lt idiotizmas

UH

UH portretas
Zmones apkvailinti eilini karta.Balsuokit nebalsave,viskas buvo senai nulemta.Akivaizdziai neitikinama.

hhhhhh

hhhhhh portretas
korupcija gryna, jie vos vilkdavosi, tai penkti, tai ketvirti, tai treti, tai šešti, o dabar pyst na*** ir 1 vieta, nesamone, tiek jovanis, tiek straleckaite, pilypaitė, buvo kur kas geresniu poru, negu jie.

Nesamone

Nesamone portretas
Rainys jau senai turejo buti iskrites is to projekto. kas buvo verti pirmos vietos is likusiu sokeju tai tik Meskauskas su Stakenaite.

fui

fui portretas
Nusivyliau TV3

RO

RO portretas
Panašiai, panašų konkursą yra laimėjęs ir V.Romanovas...

katinas

katinas portretas
Žiūrėjau ŠSM nuo pat pradžių ir net mintis nekilo, kad gali laimėti Rainys - pernelyg neartistiškas, nemoka transliuoti emocijų. Geriausiai jis komentuoa sporto laidas. Šis Rainio laimėjimas juokingas, netikras. Štakėnaitė su Meškausku, Eglutė su Baranausku, dar kelios poros buvo daug toliau nuo Rainio poros. Gaila, kad Štakėnaitę ir Meškauską labai sodino komisija, ypač Smoriginas, matyt užsakymas...

Galerijos

Daugiau straipsnių