„Šok su manimi“ konkursą ir 10 tūkst. eurų laimėjo M. Rainys!

Ilgą laiką žiūrovus stebinęs TV3 projektas „Šok su manimi" pasiekė kulminaciją. Finalinėje kovoje šįvakar rungėsi keturios poros.

 

Paskutinę projekto laidą skambėjo daug padėkos žodžių, buvo dovanojamos gėlės teisėjų komisijos senbuviams. Jurgita Jurkutė-Širvaitė dėkojo Jūratė Norvaišienei, Vytautas Šapranauskas - Jurijui Smoriginui, J. Smoriginas - projekto prodiuserei Neringai Kavaliauskienei. Jūratė Norvaišienė dėkojo žaismingam personažui Vydui, o Vydas - Džovaniui (Jonas Nainys).

 

 

Pirmieji šoko Milda Štakėnaitė ir Deividas Meškauskas. „Mane Milda žavi tuo, kad ji kiekvieną savo judesį daro su mintimi, ne šiaip mechaniškai, o muzikaliai, su dvasiniu potencialu. Muzikos fone mane žavėjo jūsų visi judesiai, nors sortinių šokių ten nebuvo. Bet kaip šou numeris jis buvo jaudinantis", – kalbėjo J.Norvaišienė.

„Nieko gero negaliu pasakyti. Viena mažutė, o kitas didelis jau jautis, Eitų laukų art, o ne šoktų čia", – šįvakar kritiškai poras vertino pensininką Vydą vaidinantis Aistis Mickevičius.

Tretieji ant parketo pasirodė Mindaugas Rainys ir Milana Jašinskytė-Pankevičienė.

 

Antrajam šokiui D.Meškauskas ir M.Štakėnaitė pasirinko šokį apie tragišką gyvenimą Meksikoje. Naujasis komisijos narys Nerimantas labai susidomėjo, ką Deividas ant šokių parketo norėjo nušauti. Galiausiai jis padarė išvadą, kad šokėjas norėjo nušauti netiesą.

J.Nainys ir J.Žemaitytė paskutiniam šokiui pasirinko šiuolaikinę klubinę muziką.

 

 

Paskutinysis M.Rainio ir M.Jašinskytės-Pankevičienės šokis buvo itin seksualus, nors griežtasis Jurijus Smoriginas ir pastebėjo, jog M.Rainys ir pritrūko energijos. „Aš įspirčiau tau į užpakalį, jei būčiau išėjęs šokti“, - karčios kritikos negailėjo J.Smoriginas.

Kiek vėliau, pasirodžius visoms projekte likusioms poroms, J. Nainys žiūrovus bei šokių projekto komisiją nustebino ir pralinksmino Beyonce „Single Ladies“ šokiu. J. Smoriginas negailėjo pagyrų vaikino artistiškumui ir gebėjimui improvizuoti, jaustis moterimi.

 

 

Šį vakarą dėl didžiojo 10 000 eurų prizo kovėsi šios poros:

1. Jonas Nainys ir Justina Žemaitytė,

2. Mindaugas Rainys ir Milana Jašinskytė-Pankevičienė,

3. Milda Štakėnaitė ir Deividas Meškauskas

4.Juozas Butnorius ir Katerina Voropaj

 

 

Tačiau, paaiškėjus žiūrovų verdiktui, netrūko emocijų. Ketvirtąją vietą projekte užėmė M. Štakėnaitė ir D. Meškauskas (43 637 balsai), trečiąją – J. Butnorius ir K. Voropaj (48 884 balsai), antrieji liko buvę Jonas Nainys-Jovani ir Justė Žemaitytė (68 820 balsų). Na, o šis vakaras tapo laimingu  M. Rainiui ir M. Jašinskytei-Pankevičienei. Panašu, jog iš pradžių jie negalėjo patikėti savo pergale, tačiau užlipę ant pakilos šokėjai pradėjo dėkoti savo šeimoms ir žiūrovams, padovanojusiems jiems pergalę.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

tadas

tadas portretas
Žmonės dirbo treniravosi ir finale tokia klounų komisija ,kodėl taip tyčiojamasi iš žmonių ir iš vis žiūriu į tą komisiją atrodų židrųjų komanda,vyrai bučiuojasi, tfu

sik su manimi

sik su manimi portretas
rungiasi kas padarys didesni suda...

hm

hm portretas
laida butu nebloga,bet kodel vel ta debila su mokiniu i komisija pasodino neaisku.Neimanoma klausyti kaip nusisneka:(((
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių