„Šok su manimi“ finale - L.Mikalauskas, Šorena ir G.Ivanauskas

Po šio šeštadienio įtemptos TV3 projekto „Šok su manimi“ dalyvių kovos paaiškėjo, kad finaliniame šou kovos Liudas Mikalauskas ir Gintarė Slausgalvienė, Šorena ir Deividas Meškauskas bei Gytis Ivanauskas ir Justina Žemaitytė.

Deja, mažiausiai žiūrovų balsų ir komisijos vertinimo sulaukusi Mariaus Kiltinavičiaus ir Eglės Straleckaitės pora prieš patį finalą paliko „Šok su manimi“ projektą. Priešpaskutinėje laidoje TV3 žiūrovai buvo itin aktyvūs ir už mėgstamus šokėjus atidavė net 115 169 balsų.

Dar nepasibaigus projektui, kai kurios poros jau planuoja bendrą ateitį. Gytis Ivanauskas po Jūratės Norvaišienės pagyrų apie puikiai derančią jų porą prasitarė, kad su Justina tikrai dar šoks ne vieną šokį.

„Juk negali taip paprastai nubraukti tų pusės metų“, - šypsojosi Gytis.

Finalinėje populiariausio šių metų projekto „Šok su manimi“ laidoje šokėjai ir vėl rinksis laisvą programą, tačiau, pasak jų pačių, tai yra sunkiausia.

„Paruošti šokį be taisyklių, temos ir specialių nurodymų yra labai sudėtinga. Visuomet baisu suklysti ir nesulaukti žiūrovų bei komisijos palaikymo“, - kaip susitarę sako šokėjai.

„Šok su manimi“ finalas - gruodžio 26 dieną, šeštadienį 19.00 val. tiesiogiai per TV3.

 


Šiame straipsnyje: Šok su manimi

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių