„Šok su manimi“ dalyvė D.Dargienė: visi mano keliai veda į Kauną

Viena iš „Šok su manimi“ žvaigždžių dainininkė Diana Dargienė šokių epidemija užsikrėtė ne tik pati: nuo mamos repeticijose nesitraukia penkiametė dukrelė Unė.

„Repetuojame intensyviai – maždaug po keturias valandas kasdien. Esu labai patenkinta savo naujuoju partneriu – Dangiu Šalaviejumi. Jis darbštus, su juo jaučiuosi saugi ir stipri. Mes – puiki komanda“, – pasakoja Diana, iš pradžių repeticijų salėje laimę mėginusi su šokėju Mariumi Gaižausku.

Šokėjas savo kovą ant „Šok su manimi“ parketo tęs su baltarusių dainininke Veronika Gordijevskaja.

Vilniuje gyvenanti D.Dargienė dėl repeticijų kasdien lankosi laikinojoje sostinėje.

„Visi mano keliai dabar veda ne į Romą, o į Kauną“, – juokauja dainininkė.

Diana sako, kad repeticijos pas choreografą Gintarą Svistunavičių – tikras penas sielai: „Jis duoda puikių patarimų. Kai reikia, galiu išsiverkti ant peties – jis padrąsina eiti vis tolyn.“

Nuo D. Dargienės nė per žingsnį kiekvienoje repeticijoje nesitraukia mažoji dukrelė Unė.

„Užkabinsiu jai medalį po projekto ir tikrai kuo nors palepinsiu. Ji išbūna visas repeticijų valandas – atsisako likti namie, susikrauna kuprinę ir keliauja su manimi į Kauną – šokiai ją tiesiog užburia. Atvažiuojame į repeticijas ir su žaislais, ir su kompiuteriu, bet ji pasitaikius progai pati duoda ranką Dangiui ir taip pat repetuoja“, – pasakoja „Šok su manimi“ dalyvė.

D. Dargienė ir D. Šalaviejus savo pirmąjį pasirodymą TV3 žiūrovams dovanos jau rytoj 19 val. tiesiogiai transliuojamame ketvirtojo „Šok su manimi“ sezono atidaryme.


Šiame straipsnyje: Diana DargienėTV3

NAUJAUSI KOMENTARAI

Sraigė

Sraigė portretas
Apie ką čia?

Dainininkė

Dainininkė portretas
Na, jei jau pristatoma kaip dainininkė, tai gal galėtumėte bent užuomina mums praskleisti paslapties šydą - kur ši dainininkė dainuoja. Kažkaip neteko jos dainuojant girdėti.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių