„Šok su manimi“ dalyvaus dviejų žvaigždžių poros

Rudenį šokių aikštelėje pasirodys stipriausi pirmajame „Šok su manimi“ sezone dalyvavę profesionalai ir naujos ryškios sportinių šokių žvaigždės.

„Jei praeitais metais džiaugėmės subūrę svajonių komandą, tai šiemet mūsų lūkesčių kartelė pakilo dar aukščiau. Žiūrovus norime nudžiuginti ne mėgėjiškais, o meistriškais šokio judesiais. Šį kartą garantuojame, kad ant šokių parketo poroje išvysite ne vieną, o dvi žvaigždes“, - pasakoja antram TV3 „Šok su manimi“ sezonui besiruošianti projekto vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Visų TV3 žiūrovų, o ypač moterų ir merginų džiaugsmui, naujame projekto sezone pasirodys Pasaulio bei Europos čempionas Andrius Butkus. Sėkmingai Seimo narę ir dainininkę Ingą Valinskienę šokdinęs vyras šį kartą profesionalaus šokio mokys Oną Kolobovaitę. Kartu su Andriumi į TV3 šokių aikštelę su didžiausiu pergalės troškimu ir džiaugsmu sugrįš daugkartiniai Lietuvos dešimties šokių čempionai bei Pasaulio čempionato laureatai Gintarė ir Tomas Slausgalviai. Žavioji liaudies atstovo Jurgio Jurevičiaus partnerė, Pasaulio jaunimo čempionato finalininkė Viktorija Kunauskaitė taip pat ruošiasi svarbiausiam rudenio šou. Susižavėjęs uždegančiais šokiais, rudenį ant TV3 „Šok su manimi“ parketo pasirodys ir Viktoras Šrubakas.

„Viktoras pernai dirbo už kadro - ruošė choreografiją mūsų žvaigždėms. Šį kartą projekte panoro pats išbandyti jėgas. Profesionalus šokėjas gali pasigirti Lietuvos bei Latvijos Lotynų Amerikos šokių vicečempiono ir Estijos čempiono titulais. Šiuo metu Viktoras kartu su Pasaulio čempione Edita Daniūte treniruoja Lietuvos šokėjų poras“, - „Šok su manimi“ profesionalų šokėją pristato Neringa.

Didžiausia TV3 šokių projekto naujiena - profesionali šokėja Karina Jeremian. Ne vieną kartą Lietuvos vardą pasaulyje garsinusi mergina su profesionaliu sportu jau atsisveikino, tačiau pamačiusi „Šok su manimi“ laidas nė nedvejodama atvyko į Lietuvą ne tik pasidalinti profesionalaus šokio meistriškumu, bet ir ruoštis populiariausiam Lietuvos šokių projektui.

„Kai Karina rinkosi šalį, kurioje norėtų dirbti trenere, didžiausią įtaką jos apsisprendimui padarė ,Šok su manimi' projektas. Mergina kelis kartus šou matė tuomet, kai čia lankė savo buvusį šokių partnerį Justiną Duknauską, kuris šiuo metu užimą šeštą vietą tarp profesionalų šokėjų pasaulyje. Karinos ir Justino duetas yra tapęs Lietuvos ir tarptautinių pasaulinių turnyrų nugalėtojais. Šiuo metu Karina yra vienos žymios sportinių šokių aprangos bei avalynės reklaminis veidas. Todėl ,Šok su manimi' žiūrovus žavės ne tik elegancija, bet ir egzotiška išvaizda. Mergina yra atstovavusi net kelioms šalims ir tapusi tų šalių čempione. Didžiuojamės ir džiaugiamės, kad šiais metais galime pasigirti tokiais profesionalais, kurie yra apdovanoti Armėnijos, Latvijos, Olandijos geriausios šokėjos titulais“, - vieną po kito pelnytus naujos „Šok su manimi“ šokėjos titulus vardija N. Kavaliauskienė.

Su nauju, šokių šou populiarumo rekordus sumušusio „Šok su manimi“ projekto dalyviais dirbs ne ką mažiau garsūs šokio meistrai. Ne vieną pasaulio ir kaimyninių šalių čempioną išugdęs Juozas Aleksandravičius, Lietuvos legendinė pora Jūratė ir Česlovas Norvaišos, Lietuvos sportinių šokių profesionalų sąjungos prezidentė Olga Gunko ir kiti specialistai.

 

 


Šiame straipsnyje: karina jeremianŠok su manimi

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių