„Šok su manimi“ antro sezono dalyviai „pakrikštyti“

Ketvirtadienį prie Katedros aikštės atvežta naujoji TV3 projekto „Šok su manimi“ kompanija triukšmingai pranešė: laida startuoja jau po 2 savaičių.

Tiesiog skvere pademonstravę šokių sugebėjimus būsimo projekto dalyviai teigė jau pasirengę projektui morališkai, o laidos vedėjai - Vytautas Šapranauskas ir Jurgita  Jurkutė - juokavo, kad žiūrovų bei dalyvių laukia tikras beprotnamis.

Vinco Kudirkos stotelėje „Šok su manimi“ dalyviai linksmino praeivius, šokdami valsą pagal ant žemės nupieštą schemą ir atliko kitas pikantiškas užduotis. 
Vakarop projekto dalyviai persikelė į Kotrynos vyninę, kur jau laukė linksmoji renginio dalis.

Pirmoje „Šok su manimi“ laidoje didžiojoje scenoje pasirodys ne tik nauji aistringi šokėjai, bet ir žymūs pramogų, politikos ir sporto atstovai. Jie visi kartu ateis pasidžiaugti naujajame sezone pasekėjų sulaukusiu projektu ir pristatys savo poras favorites.

„Specialioje atidarymo laidoje kiekvieną porą pristatys žymūs žmonės. Jie ne tik papasakos apie būsimus „Šok su manimi“ dalyvius, bet ir atliks specialų pasirodymą – kas šoks, kas dainuos, o kas pateiks ne vieną staigmeną studijos svečiams, ir patiems dalyviams. Pavyzdžiui, Žilvinas Šilgalis įkalbėjo savo kolegą Artūrą Zuoką pristatyti jo porą ir sušokti. 
Jau rugpjūčio 21 dieną, kartu su „Šok su manimi“ pradžia, TV3 žiūrovai sužinos startavusių porų telefono numerius ir galės išreikšti pirmąsias simpatijas.


Šiame straipsnyje: Šok su manimi

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių