Socialinio tinklo „Facebook“ vartotojai palaiko nuogą princą Harry

Nesvarbu, ką britų karališkoji šeima galvoja apie savo atstovo nuotykius Las Vegase, tačiau nemažai šalies gyventojų neslepia palaikymo princui Harry. Jie skelbia savo nuogališkas nuotraukas internete.

Socialinio tinklo „Facebook“ vartotojai sukūrė princo palaikymo grupę, pavadinimu „Palaikykime princą Harry nuogu pasveikinimu!“, prie kurios jau prisijungė 13 tūkst. narių ir jų skaičius vis auga.

Grupė susikūrė, kai 27-erių princas buvo nufotografuotas nuogas su paslaptinga moterimi vieno Las Vegaso viešbučio kambaryje.

Nuotraukos primiausia pasirodė praėjusį trečiadienį vienoje JAV interneto svetainėje, tačiau greitai išplito ir sukėlė reakciją Britanijoje.

Princo gerbėjai užtvindė internetą savo nuotraukomis, kuriose saliutuoja nuogi įvairiausiomis pozomis, dažniausiai prisidengę tik daiktais - Jungtinės Karalystės vėliavomis, kuprinėmis ar žaisliniais meškiukais.

Laikraštis „The Sun“ antradienį išspausdino nuotraukas, kuriose, kaip rašoma, įamžinti  Afganistane tarnaujantys britų kariai, kurie taip pat pozuoja be drabužių ir sveikina princą Harry.

Pats Harry, kariuomenės pareigūnas ir sraigtasparnio „Apache“ pilotas, dešimt savaičių tarnavo Afganistane, tačiau 2008 metų vasario mėnesį iš ten pasitraukė, kai apie jo buvimo vietą sužinojo žiniasklaida.

„The Sun“ yra vienintelis Didžiosios Britanijos laikraštis, kuris, nepaisydamas karališkosios šeimos prašymo gerbti princo privatumą, išspausdino nuogo Harry nuotraukas.

Paramos internete princas susilaukė paskelbus, kad jis bus kitais metais rengiamos ekspedicijos į Pietų ašigalį, kurioje varžysis trys sužeistų kariškių iš viso pasaulio komandos, globėjas.

Praėjusiais metais princas Harry apsisprendė parodyti solidarumą sužeistiems Afganistano karo veteranams, prisidėdamas prie jų nedidelės grupės žygio į Šiaurės ašigalį. Princas remia labdaros organizaciją „Walking With the Wounded“.
Kitų metų organizacijos rengiamoje ekspedicijoje dalyvaus Britanijos, JAV ir Sandraugos šalių kariai, kurie patyrė fizinių ar psichologinių traumų tarnybos kariuomenėje metu.

Karališkųjų rūmų pareigūnai sako, kad „dar per anksti“ sakyti, ar prie šio žygio prisijungs ir princas Harry.


Šiame straipsnyje: HarryFacebookNuotraukos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Rimas

Rimas portretas
BS

ui

ui portretas
ir kur čia nuogumas? griobani puritonai

čsss

čsss portretas
Tai ką, princas ne žmogus... ir negali būt nuogas?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių