Smegenų trauma girtuoklį pavertė idealiu vyru

Girtuoklis britas, kuris grįžęs namo nuolat keikdavo savo gyvenimo draugę, po patirto insulto virto kone idealiu vyru, skelbia Britanijos naujienų televizijos kanalas „Sky News“.

44 metų Kenas Meriveteris (Ken Merryweather) dažnai išeidavo iš namų ir ištisomis naktimis girtaudavo, o grįžęs pykdavosi su savo ilgamete gyvenimo drauge Treise (Tracey). Tačiau viską pakeitė vyrą ištikęs staigus insultas. Kenas taip pasikeitė, kad Treisė net sutiko už jo tekėti.

„Už senojo Keno nieku gyvu nebūčiau tekėjusi. Tačiau dabar jis visiškai kitoks“, – pasakojo ji. Pats Kenas, nors patirtas insultas nepraėjo be pėdsakų, džiaugiasi, kad liga pavertė jį malonesniu vaikinu.

„Buvau tikras keikūnas, ypač išgėręs kelias pintas alaus, – pasakojo vyras. – Po darbo eidavau tiesiai į aludę ir grįždavau namo tik paryčiais. Dabar nebegeriu nė lašo. Treisė sako, kad virtau kitu žmogumi.“

Viskas pasikeitė po vienos išgertuvių nakties. Kitos dienos rytą Treisė rado vyrą susmukusį be sąmonės ant vonios grindų. Jis nekvėpavo ir moteriai teko jį gaivinti.

„Praradau 50 ar 70 proc. atminties. Turėjau iš naujo mokytis vaikščioti ir kalbėti. Daktarų klausiau, ar tai įvyko dėl mano gėrimo, jie sakė, kad ne. Greičiausiai tai tebuvo tiksinti bomba“, – pasakojo „idealusis vyras“.

„Esu girdėjusi, kad po insulto išsiskiria 8 iš dešimties porų, nes žmonės labai pasikeičia, bet aš manau, kad Kenas negalėjo pasidaryti dar blogesnis“, – juokavo Treisė.


Šiame straipsnyje: smegenystrauma

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių