Slaptas pokalbio įrašas atskleis tikrąjį E. Ostapenkos veidą

„Jis mane muša, grasina ir žada susidoroti“, – tokiais žodžiais į TV3 infošou „Be komentarų“ žurnalistus kreipėsi skandalingai pagarsėjusio estrados dainininko Eugenijus Ostapenkos sužadėtinė Tatjana. Aštuoniolika metų už Eugenijų vyresnė moteris taip pat paviešino laišką, kuriame atvirai pasakoja apie kartu gyvenant patirtą siaubą.

Nuo E. Ostapenkos nukentėjusi sužadėtinė tvirtina – gyvenimas su šalyje išgarsėjusiu ne tik dainomis dainininku virto tikru košmaru: „Jis yra girtuoklis, mušeika ir motinos išlaikytinis. Vaizduoja, jog yra talentingas ir nepriekaištingos reputacijos dainininkas bei geras būsimas vyras man, o iš tiesų geria nuo antradienio iki pirmadienio, apgaudinėja mane su kitomis moterimis, įžeidinėja ir dar muša, kai neleidžiu jam girtuokliauti“, – žiūrovams tvirtins Tatjana, dar vos prieš kelis mėnesius nuoširdžiai tikėjusi laimingu gyvenimu su savo išrinktuoju.

Viešai demaskuoti estrados dainininką pasiryžusi moteris prisipažįsta bijanti: „Eugenijus man keršys, bet aš daugiau nebegaliu tylėti. Lietuva sužinos, koks iš tiesų yra Ostapenka ir kokį siaubą aš išgyvenau.“

Iš Tatjanos „Be komentarų“ komanda gavo ne tik interviu, bet ir unikalią medžiagą – slaptą šokiruojančio jos su E. Ostapenka pokalbio įrašą.


Šiame straipsnyje: Eugenijus Ostapenka

NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
ir ka ta dura naujo pasakis?

0i

0i portretas
Eugenijau, nepaklausei vieno gero patarimo - kuo greičiau palik tą seną bobą. Turbūt net neįsivaizduoji, kokių pasakų ji dar pripasakos. Dabar pats pamatei, kas ji yra. Esi talentingas, tai nesiblaškyk ir daryk tai , ką geriausiai moki - dainuok.

ei zurnaliugos

ei  zurnaliugos portretas
atsikabinkit jus nuo to ostapenkos, idiotai....
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių