Skubiai ieškomas V.Pauliukaičio antrininkas

Antrininkų konkurso „Gintarinis atspindys“ rengėjai skelbia visuotinę Vytenio Pauliukaičio antrininko paiešką.

„Pirmasis konkursas baigėsi tuo, kad visi liko laimingi, nes gavo po antrininką, net ir vakaro vedėja Larisa Kalpokaitė. Šiemet norėtųsi patenkinti ir Vytenio norą turėti antrininką“, - sako LNK projekto „Gintarinis atspindys“ prodiuserė Jurga Pukenytė.

Konkurso rengėjai yra girdėję, kad labai panašus žmogus į Vytenį Pauliukaitį pastebėtas Zarasuose. Tačiau jis pats į „Gintarinio atspindžio“ rengėjus nesikreipė.

Vytenis prisimena matęs savo antrininką prieš 25 metus televizijos bufete.

„Pagal kažkurį tikėjimą pamatyti savo antrininką – blogas ženklas. Tai reiškia, kad jau artėja... galas, - sako V. Pauliukaitis. – Bet kai kolegos atbėgo pas mane į darbo kabinetą ir pranešė, kad bufete matė... mane, aš nepabijojau ir nuėjau jo apžiūrėti. Tas žmogus, pamatęs mane bufeto veidrodyje, krūptelėjo ir atsisuko. Aš jam nusišypsojau, jis man nusišypsojo, tačiau užkalbinti nedrįsau. Man rodos, jis buvo ne lietuvis.“

Tačiau, pasak Pauliukaičio, tas galas iki šio, neatėjo, todėl dabar pažvelgti savo antrininkui į akis jis nebijotų ir net užkalbintų.

„O kas žino, gal ir kokią laidą jam atiduočiau vesti. Net Rolandas Vilkončius, ir tas turi sau padėjėją. Todėl man iki Kalėdų ir man būtinai reikia surasti antrininką“, - šypsosi V. Pauliukaitis.

Antrasis antrininkų konkursas „Gintarinis atspindys“ – gruodį per LNK.


Šiame straipsnyje: Vytenis Pauliukaitis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių