Skandalingos knygos autorius: permiegojęs su lietuve, buvau ekstazėje

Vakar jau rašėme, kad internetiniame tinklalapyje „Amazon“ galima įsigyti pikantišką knygą, kurioje aprašomi būdai, kaip greičiau permiegoti su lietuvėmis – „Bang Lithuania: How To Sleep With Lithuanian Women In Lithuania“.

Kontroversijomis apipintas knygos autorius – 33 m. Rooshas V. (tikrasis vardas Rooshas Vorekas) – sutiko duoti išskirtinį interviu portalo 1kaunodiena.lt skaitytojams.

– Skaičiau, kad esi mikrobiologas. Kaip atsitiko, kad vietoje darbo laboratorijoje nusprendei rašyti apie seksą?

– Miegoti su užsienietėmis moterimis ir apie tai rašyti yra kur kas įdomiau, nei dirbti mokslinėje laboratorijoje su vyrais iš Indijos ir Azijos.

– Ar tu nuoširdžiai tiki tuo, ką rašai savo knygose? Ar tiki, kad tavo „patarimai“ veikia, ir moterys yra tarsi robotai, kuriems pasakius tam tikrą kodą, jos įvykdo tam tikrą komandą?

– Visose 8 knygose apie sekso turizmą rašoma teisybė. Beje, keista, bet kol kas nei vienas lietuvis nesiryžo mesti man iššūkio.

Pardaviau beveik milijoną savo knygų. Tikiuosi peržengti ir 2 mln. ribą kitais metais. Vieni vyrai savo vyriškumą išreiškia augindami vaikus, aš rašau knygas. Amerikiečiai ištroškę žinių apie seksą, o knygos tą troškulį numalšina. Žinau, ko tikrai reikia vyrams... sekso!

– Ar neprieštarauji, kai tave vadina seksistu?

– Tikrai ne. Man tai komplimentas. Jeigu žmonės manęs nevadintų seksistu, manyčiau, kad „suskystėjau“, o aš esu stiprus vyras.

– Ar gyvenime turi nusibrėžęs tikslų?

Išdulkinti tiek europiečių moterų, kiek leidžia mano žmogiškosios ribos. Mano tėvai yra iš Vidurio rytų, taigi miegoti su grynakrauje tam tikros rasės atstove yra vienas didžiausių gyvenimo malonumų. Jeigu būčiau gimęs prieš 5 tūkst. metų, visa tai būtų neįmanoma.

– Iš ko pragyveni?

– Iš parduodamų knygų.

– Prieš kelis metus atsidūrei „Southern Poverty Law Center“ (legendinė organizacija, kovojanti už žmogaus teises, prieš įvairias ekstremistines organizacijas) seksualinių maniakų sąraše. Jų teigimu, mokei vyrus, kaip prievartauti moteris. Ar tavo pavardė vis dar yra tame sąraše?

– Taip. Tas skandalas išties padėjo man parduoti daugiau knygų. O gal jūs ir Lietuvoje turite panašų sąrašą, kuriame galėčiau atsidurti? (juokiasi)

– Apibūdink, kokia moteris tau ideali?

– Man nerūpi moters moralinės savybės. Norėčiau, kad ji būtų neaukšta, tamsių plaukų, liekna ir su dideliu užpakaliu. Deja, lietuvaičių užpakaliai labai maži... Kaip kinų vyrų. Krūtinė man taip pat nelabai rūpi. Pastebėjau, kad jūsų moterys dažniausiai turi didelę krūtinę. Tačiau ne tokią didelę kaip lenkės.

– Ar turi merginą?

– Ne. Visos moterys po kelių mėnesių draugystės supranta, koks aš esu iš tiesų. Po to jos ima kelti man daug papildomų rūpesčių, nes į pagalbą pasikviečia savo tėvus, brolius, pusbrolius. Dėl tokių moterų du kartus gulėjau ligoninėje. Nenorėčiau apie tai daugiau kalbėti.

– Ar įsivaizduoji save monogamiškuose santykiuose? Ar manai, kad mergina galėtų tavimi visiškai pasitikėti, kai žinotų, jog tu rašai tik apie tai, kaip kuo greičiau permiegoti su mergina?

– Žinoma, bet tik tada, kai susikursiu kitą asmenybę. Planuoju ateityje mokyti anglų kalbos turtingų tėvelių vaikus Europoje, nes jie galėtų man mokėti tokį atlyginimą, kurio užtektų finansuoti mano „pleibojaus“ gyvenimo stilių. Akivaizdu, kad turėčiau pasikeisti vardą ir išvaizdą.

– Kodėl nusprendei apsilankyti Lietuvoje? Ar prieš tai buvai girdėjęs ką nors apie Lietuvos moteris?

– Atvykau į Baltijos šalis dėl vieno orientacinio žaidimo. Taip atsitiko, kad nemažai moterų tuose renginiuose domėjosi ne sportu, o seksu. Taigi permiegojau su latve ir este. Liko lietuvaitė. Kai atvykau į Lietuvą ir permiegojau su pirma lietuve, jaučiausi labai patenkintas, kad tikslas įgyvendintas. Buvau tarsi stipriausias vyras pasaulyje, galintis įkopti į bet kurį kalną.

– Su keliomis lietuvėmis permiegojai?

– Nenorėčiau būti nepagarbus jūsų moterims, todėl neatsakysiu į šį klausimą. Sakykime, su DAUG.

– Apibendrinant, kokios yra Lietuvos moterys?

– Labai gražios, bet reikia gerokai paplušėti tam, kad įsitemptum jas į lovą. Joms būdavo visiškai neįdomu, kai pasakydavau, kad esu rašytojas. Priešingai nei galvojau, kol atvažiavau į Lietuvą, jūsų moterys nesiekia bet kokia kaina permiegoti su amerikiečiu. Įsivaizdavau, kad jos tiesiog lips ant manęs ir maldaus pasiimti jas kartu į Ameriką. Lietuvėms patinka lietuviai vyrai, kurie žaidžia krepšinį ir dėvi „Adidas“ sportinę aprangą.

– Savo tinklaraštyje rašai, kad tau nepavyko permiegoti su lietuvaite, kuriai tavo vertinimo skalėje nuo 1 iki 10 yra daugiau nei 6. Ar laikai save gražiu?

– Nesu labai patrauklus, tai veikia mano seksualinį gyvenimą. Kaltinu savo tėvus, bet ką aš galėčiau pakeisti? Paskutinėmis viešnagėmis Lietuvoje dienomis jau kūriau apie save istorijas ir merginoms pasakojau, kad esu kelių marškinėlių fabrikų Kinijoje savininkas. Jos kur kas labiau susidomėdavo, negu kai pasakydavau, kad esu keliaujantis rašytojas. Norėjau plėtoti šią istoriją, bet neonaciai iš Estijos surado, kur aš esu, ir grasino su manimi susidoroti (štai, ką jie kalbėjo savo forumuose). Tačiau kai kitą kartą pas jus atvažiuosiu, meluosiu apie savo turtus ir dėvėsiu „Adidas“ sportinę aprangą.

– Turbūt neonaciai – tik lašas jūroje. Tikiu, kad susilauki nemažai negatyvių reakcijų iš savo skaitytojų, žiniasklaidos ir taip toliau. Kaip į tai reaguoji?

– Žinau, kad elgiuosi teisingai, jeigu žmonės iš viso pasaulio manęs nekenčia. Negi Jėzus nesusilaukė neapykantos, kai skleidė Dievo žodį? Jeigu mirsiu dėl savo darbų, vadinasi, buvo verta gyventi. Mano knygos gyvens amžinai.


Šiame straipsnyje: Roosh Vknygalietuvės

NAUJAUSI KOMENTARAI

VA

VA portretas
Ligonis.

Karlas

Karlas portretas
Kazkoks nesveikas... Dar gyvena senienomis, sneka apie treningus ir didelius uzpakalius... Rimtai ligonis...

ppp

ppp portretas
Ne rasytojas o valkata su istinusiu tarpkoju keliaujantis per visas salis.Kas dar ji cia isileidzia.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių