Skandalingas šou tuoj baigsis: paaiškėjo būsima Radžio išrinktoji

Tūkstančiai žiūrovų, Radži ir, žinoma, superpopuliaraus realybės šou „Radži ieško žmonos“ dalyvės sužinojo, kuri gi mergina taps Radži išrinktąja. Po įnirtingos kovos galimybę ištekėti už šiuo metu geidžiamiausio Lietuvos jaunikio gavo kaunietė psichologė Ilona Janulevičiūtė.

Daiva Pudžemytė, Vilma Gecevičiūtė ir Ilona Janulevičiūtė – trys panelės, sugebėjusios pasiekti grandiozinio realybės šou finalą, šį šeštadienį degė nekantrumu. Nuo pat pirmųjų transliacijos akimirkų balsuodami žiūrovai skyrė savo simpatijas. Tačiau nebuvo viskas taip paprasta. Juk realybės šou „Radži ieško žmonos“ nuo pat pradžių garsėjo intrigų ir netikėtumų gausa.

Transliacijos metu į LNK televizijos studiją įžengė du gražūs laidų vedėjai – Tadas Rimgaila bei Gintarė Gurevičiūtė – ir iš karto sumaišė visas kortas. Finalistei Daivai jie pateikė itin viliojantį pasiūlymą: „Mes kviečiame tave dalyvauti naujame realybės šou „Šlovė ir turtai“ ir galbūt laimėti didįjį 50 tūkst. litų vertės prizą“, - ištarė Gintarė. Daiva ilgai galvojo, ką pasirinkti – Radži meilę ar praturtėjimo galimybę. Šiek tiek padvejojusi mergina pasirinko tapti naujos laidos dalyve. Kaip seksis Daivai laidoje „Šlovė ir turtai“, sužinosite jau sausio 21 dieną.

Tai toli gražu nebuvo vienintelė vakaro intriga. Prieš paskelbdama, už ką – Iloną ar Vilmą – labiau balsavo žiūrovai, laidos vedėja Natalija Bunkė paklausė, kuriai iš panelių Radži skirs savo 1000 taškų. Radži pasirinko Iloną ir pripažino, kad šiai merginai jaunikis simpatizuoja nuo pat realybės šou pradžios. Daugiau kaip dviejų tūkstančių balsų persvara realybės šou „Radži ieško žmonos“ nugalėtoja tapo Ilona.

„Esu be galo laiminga. Net negaliu patikėti. Taip ilgai ir sunkiai kovojau, atidaviau visas jėgas ir mano svajonė išsipildė“, - po įtempto finalo kalbėjo Ilona. Mergina prisipažino: šio šou laimėjimas jai – didžiausias gyvenimo pasiekimas. Nieko nuostabaus – juk meilė yra pats didžiausias turtas.

Kitą šeštadienį LNK eteryje – Radži ir Ilonos sužadėtuvės.


Šiame straipsnyje: Radži ieško žmonosLNK

NAUJAUSI KOMENTARAI

sveikinu

sveikinu portretas
linkiu kad tai būtų tikra nuoširdi meilė

jooo

jooo portretas
eina sau, negaliu patiketi, nesitikejau, kad ja issirinks. Man ji ziauriai nepatiko, kaip klaunas sokdavo, tyli, jokiu emociju nerode. Na, parodys savo emoccijas kai istekes, va tada pamatys....

ne

ne portretas
neziurejau nei vienos laidos su situ cigonu
VISI KOMENTARAI 58

Galerijos

Daugiau straipsnių