Skandalas: primadona nusikalto prieš dvasininkus? (foto)

Neseniai krikštą priėmusios Kristinos Orbakaitės dukrelės Klaudijos krikšto mama tapo jos senelė Ala Pugačiova. Stačiatikių dvasininkai tai palaikė didele nuodėme.

Garsiosios atilikėjos Kristinos Orbakaitės ir verslininko Michailo Zemcovo devynerių mėnesių amžiaus dukrelė, kaip ir jos garsioji mama, tapo katalike. Krikštynose dalyvavo ir buvęs cirko artistas, K. Orbakaitės lietuvis tėvas Mykolas Orbakas.

Krikštynų ceremoniją, vykusią gruodžio 10-osios vakarą, pravedė katalikų bažnyčios kunigas Igoris Kovalevskis.

 

Pasitarusi su vyru, šou pasaulio atstovė išrinko būtent šį tikėjimą, nes ir pati priklauso katalikų bažnyčiai. Vyresnėliai jos sūnūs išpažįsta skirtingus tikėjimus: 21-erių Nikita Presniakovas - stačiatikis, o 14-metis Ruslanas Baisarovas - musulmonas.

Įdomu tai, jog savo anūkės krikštamote tapo būtent garsioji močiutė, išpažįstanti stačiatikių tikėjimą. Šis faktas sukėlė tikrą audrą ir dvasininkų pasipiktinimą. Kaip kitatikė močiutė galėjo tapti katalikės anūkės krikšto motina? Anot stačiatikių dvasininkų -  tai tikra nuodėmė, skelbia segodnya.ua .

 

 

Klaudijos Zemcovos krikštatėviu tapo netikras Kristinos brolis Fabianas Orbakas, išpažįstantis katalikų tikėjimą.

Pati primadona nuo komentarų šia tema susilaiko ir į žurnalistų klausimus neatsako.

Anot Romos katalikų kunigo Evaldo Vitulskio, primadona Ala Pugačiova, tapdama savo katalikės anūkės krikštamote, neįvykdė nuodėmės.

„Jei katalikų bažnyčioje krikštijamas vaikas, bent vienas iš krikštatėvių turi būti katalikas. Jis yra atsakingas už vaiko katalikišką auklėjimą. Močiutė ir senelis gali tapti krikšto tėvais. Taigi iš Romos katalikų pusės, nieko blogo nebuvo padaryta“, - sakė kunigas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

sigis

sigis portretas
čia kažkas tikrų tikriausia nevisiškai taip, nes Alla pagal savo tėvus yra judėja.

UH

UH portretas
Kiek religiju tiek dievu?Iki lempos,dzin.Tiems dvasininkams reiktu susitarti.

sandra

sandra portretas
Negalima kaltinti mociutes,kad ji nori krikstyti anukele ir ja rupinasi. tai tikrai saunu o alla tikrai staraalave. Tik kristina tevo religija priemus
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių