Skandalas: D.Montvydas išmestas iš „Eurovizijos“

Nacionalinės „Eurovizijos“ atranką krečia naujas skandalas. Šįkart „prisidirbo“ vienas praėjusios savaitės finalininkų Donatas Montvydas.

„Eurovizijos“ gerbėjai suuodė, kad išliaupsinta atlikėjo daina „Running Fast“ galėjo pažeisti konkurso taisykles. Internetinėje svetainėje lenkas Sebastianas Plewinskis dėstė, kad šią dainą jau girdėjo Bosnijos ir Hercegovinos festivalyje, kuriame ir pats dalyvavo. Be to, festivalį transliavo televizija. Tiesa, tuomet D.Montvydo daina buvo pavadinta kitaip - „No Ones Gonna Believe“. Matyt, dėl to ji ir praslydo pro akyląją LATGA-A.

Nacionalinės „Eurovizijos“ rengėjai netruko išnarplioti šį detektyvą. Išties paaiškėjo, kad D.Montvydas savo „eurovizinę“ dainą atliko dar pernai, liepos 4-ąją, o pagal „Eurovizijos“ taisykles daina negali būti viešai atlikta iki praėjusių metų spalio 1 d.

Naiviai tikėjusio sumėtyti pėdas atlikėjo laukia liūdnas galas - diskvalifikacija. LTV patvirtino, kad D.Montvydas nebedalyvaus „Eurovizijoje“, nes pažeidė konkurso taisykles. Vietoje jo galimybę pasirodyti finale įgijo  “Amberlife". Pats D.Montvydas, pasklidus nemaloniai žiniai, „netikėtai“ yra nepasiekiamas telefonu.


Šiame straipsnyje: EurovizijaDonatas Montvydas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių