Skaiva Jasevičiūtė buvo priversta nusimesti drabužius

Grįžti į straipsnį

klaipeda

klaipeda portretas
tai čia su drabužiais

jeronimas

jeronimas portretas
Koks talentas,koks isprusimas,koks pasiekimas!!!!!!Ivyko stebuklas,pora nusimete rubus ir pasirode viesumai! Nejau daugiau nieko nesugebate? Kai negali uzlipti i norimas aukstumas,i publikos pripazinima,belieka vienintelis ir jau senai senai isbandytas variantas pasirodyti plikam arba dar negaileti tarpukojo.O gal butu galima siekiant buti zinomesniam uzsiimti menu,uzsiimti grozio kurimu,pagaliau buti paciu savimi koks esi,o ne vaizduoti protingu ir juokingu,kai visos pastangos atrodo labai ir labai apgailetinos?

to jaronimas

to jaronimas portretas
pabusk zmogau.... uz lango 21-as amzius.Ir kaip tamsta sakai issirengsi,ar panaudosi tarpukoji Tai tu tikrai i jokias aukstumas nepataikisi, o pajuokaut ...kodel gi ne?

smaragdas

smaragdas portretas
Gal geriau Skaivai daugiau pasimokyti apie tai kuo skiriasi opera nuo paprastos dainelės, nes radijo stotis ne šou baras, o ir pati nėra tokia graži ar įspūdinga, kad tuo ką nors šiais laikais galima būtų sužavėti. Nebent šunelį, kuris ir taip myli savo šeimininką, nesvarbu kaip jis atrodo.

kodel

kodel portretas
kam komentarus trinate, saugote skaivos neispasakyta grozi. Nemokate tiesos isklausyti, nusibodo sita arklio galva. Kiek issilaikys sis komentaras.

tomas

tomas portretas
Dieve mano.... Geriau ji (Skaiva) nenusirenginetu, bet apsirenginetu, pataptu kokia arabe su skuduru ant galvos, tikrai daugiau populiarumo susilauktu, nei dabar, nes vis intriga liktu, kas ten po to skuduru pasislepes, o ne kaip dabar, matai ir mastai, nors as ne pedikas, bet gal juo tapti, geriau nei su Skaiva.

morka

morka portretas
skaiva ,neklausyk ka pikti zmones raso.juk mes kitaip negalim.

ziuzi

ziuzi portretas
durnike ta skaiva...

peržengtos ribos

peržengtos ribos portretas
Peržengtos visos padorumo, banalumo ir tuštybės ribos. Jei nesugeba padaryti įspūdžio viršutine kūno dalimi, kas belieka? Bandyti parodyti apatinę - tai ir yra ta riba' žemiau nėra kur. Švelniai tariant, koktu, ir laidos vedėjai galėtų įvertinti oficialiai, nes neaišku, kur ritasi pati laida.

Va musu

Va musu portretas
kultura...SLYKSTU....

ez

ez portretas
Kai tik paskelbe kad prasides laida /Skaiva su sunimis/ taip ir parASIAU KAD GERIAU SUNYS BE SKAIVOS. tIKRAI TEISYBE, JEI NEGALI PUBLIKOS SUDOMINTI SAVO ATVAIZDU, TAI GERIAU UZPAKALIU...

ATGAILAUKITE

ATGAILAUKITE portretas
BIJOT WWIII? PANAŠU, KAD TAI BUS, BET DAR NE DABAR! KAIP PARAŠYTA: Apreiškimas Jonui 6: 3 Kai Jis atplėšė antrąjį antspaudą, aš išgirdau antrąją būtybę sakant: „Ateik ir žiūrėk!“ 4 Ir pasirodė kitas žirgas, ugniaspalvis, ir jo raiteliui buvo duota atimti iš žemės taiką, kad žmonės vieni kitus žudytų; jam buvo duotas didelis kalavijas. O DĖL IRANO, TAI VISKAS KLOSTOSI TAIP, KAD PANAŠU, JOG PAMATYSIME EZEKIELIO 38 PRANAŠYSTĖS IŠSIPILDYMĄ. Ezekielio 38: 5 Persai, etiopai ir libiai su skydais ir šalmais yra su jais; 6 Gomero ir Bet Togarmos pulkai iš tolimos šiaurės ir daugybė tautų su tavimi. 7 Pasiruošęs budėk su visa kariuomene, kuri susirinko pas tave. 8 Po daugelio dienų tu būsi aplankytas, paskutiniais laikais tu ateisi į kraštą, išgelbėtą nuo kardo, kuris ilgą laiką buvo virtęs dykyne. Dabar surinkta ši tauta iš daugelio kraštų Izraelio kalnuose, jie visi čia saugiai gyvens. 9 Tu ateisi kaip audra, kaip debesis uždengsi šį kraštą, su tavimi bus tavo ir kitų tautų pulkai’. TAIGI, TRŪKSTA RUSIJOS, O TADA BUS TAIP: Ezekielio 39: 11 Gogo kapinės bus Izraelyje, praeivių slėnyje, į rytus nuo jūros. Jos užtvers kelią praeiviams, ir ten bus palaidotas Gogas bei jo daugybė; ir ta vieta bus vadinama Gogo karių slėniu.

12 am

12 am portretas
tu nuosmauka atgailauk vienas sau

Galerijos

Daugiau straipsnių