S.Jasaitis dieną sportuoja, vakare - alaus su O.Pikul

Krepšininkas Simas Jasaitis demonstruoja galimybes suderinti darbą ir pramogas. Dienas skirdamas treniruotėms Lietuvos krepšinio rinktinės stovykloje Palangoje, vakarais laiką leidžia su draugais ir mylimąja “Olialia” pupyte Oksana Pikul.

Antradienio vakarą S.Jasaitis su O.Pikul su rinktinės puolėju Mindaugu Katelynu, rinktinės fizinio parengimo treneriu Evaldu Kandratavičiumi, muzikantu Linu Zarecku – Choru ir merginomis jachta “Kornelija” atvyko į Nidos prieplauką.

Įsitaisiusi vietinėje picerijoje kompanija gėrė tamsų alų, šnekučiavosi. Sportininkams ne itin rūpėjo tuo metu vykusios ir per televiziją transliuotos aštuoniolikmečių Lietuvos krepšininkų varžybos. Tik kartkartėmis kompanija pasidomėdavo, koks jų rezultatas.

Svečiai neatsigynė Nidos gyventojų dėmesio – būreliai spietėsi aplink piceriją pamatyti įžymybes savo akimis.

Po kelių valandų būrelis sėdo atgal į jachtą ir išplaukė Ventės link.

Portalas jau skelbė, kad S.Jasaičio mylimoji skandalingoji „Olialia“ pupytė Oksana Pikul Palangoje gyvena tame pačiame viešbutyje „Vanagupė“, kuriame apsistojusi visa vyrų rinktinė.

Ne paslaptis, kad Stambulo „Galatasaray“ žaidėjas dar neišsiskyręs su žmona Vaida, tačiau jau ilgą laiką nebegyvena kartu. Dėl to pramogų pasaulyje buvo šnabždamasi, kad O.Pikul bus viena iš daugelio krepšininko merginų.

Pirmą kartą porelė viešai pasirodė prieš metus, S.Jasaičio sesers Aistės vestuvėse.

Žiniasklaidoje buvo pasirodę pranešimų, kad S.Jasaitis savo draugei vasaros pradžioje pasipiršo.


Šiame straipsnyje: Simas JasaitisOksana Pikul

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių