S.Jasaičio močiutė anūko laukia su 100 koldūnų

„Padariau ir užšaldžiau 98 koldūnus. Gal šiandien atvažiuos jų valgyti. Aistė jam pasakė, kad bobutė jų pridarė, tai jis labai apsidžiaugė“, - šio vakaro laidoje „Nuo... iki...“ pasakos krepšininko Simo Jasaičio močiutė Teresė.

Interviu metu moters virtuvėje gardžiai kvepėjo grybais. Savo mylimam anūkui Simui Jasaičiui ji paruošė, kaip pati sako, Kūčias. Mat visos Jasaičių šeimos labai mėgstamų koldūnų su grybais ji pagamina tik šiam šventiniam vakarui. „Gerą pusdienį lipdžiau savo koldūnus, vieną jų padėklą Simas tikrai turėtų įveikti“, - įsitikinusi S.Jasaičio močiutė.

Pasaulio krepšinio čempionato metu, kuriame Lietuvos rinktinė iškovojo bronzos medalį, krepšininko Simo Jasaičio močiutė taip pat leido prie televizoriaus. „Per jo įmestus tritaškius kaskart surikdavau – valio, šaunuolis Simuk! Paskui atsimindavau, kad gal per garsiai, gal kaimynai girdi“, - kalbėjo ponia Teresė.

Garsaus krepšininko močiutė taip pat papasakos, kad labiausiai persigando, kai vienų rungtynių metu ant jos anūko užgriuvo kitas žaidėjas. „Tiesiai ant galvos. Manau jis buvo biškelį pritrenktas. Išsigandau. Kitą dieną žiūriu varžybose Simo nėra. Persigandom. Dukra jam skambina. O prisiskambinti negali. Paskui pasirodė, jam buvo negerai. Labai išgyvenom, kad ko neatsitiktų“, - tikins ponia Teresė.

Bronzine tapusios Lietuvos rinktinės krepšininkų artimųjų aistros čempionatų metu, ir krepšininkų svajonės – jau pirmadienį gyvenimo būdo laidoje „Nuo...iki...“ su Rūta Mikelkevičiūte 19.40 per LNK.


Šiame straipsnyje: Simas Jasaitis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių