Siekdama likti darbinga V. Budraitytė valgė tik žaliavalgišką maistą

Per ilgas valandas trunkančius filmavimus garsūs žmonės aukoja ne tik poilsį, bet ir kilogramus, o norėdami likti darbingais, pasitelkia įvairius metodus.

Pusšimtis valandų filmuotos medžiagos, pustrečio šimto dalyvių bei jų draugų ir net 14 dienų nuo aušros ligi sutemų vykę filmavimai  -  besiruošdama spalio 29 dienos startui LNK eteryje pažinčių laida „Būk mano meile!” padirbėjo iš peties.

Tokį Holivudo filmavimo aikštelių vertą tempą padiktavo norinčiųjų dalyvauti anketos – mat vos paskelbus, kad antrajame „Būk mano meile!” sezone dalyviai nebūtinai eis į aklą pasimatymą, o galės išsirinkti, su kuriuo žmogumi norėtų susipažinti studijoje,  pasipylė norinčiųjų dalyvauti anketų. 

„Darbo buvo tiek daug, kad laidoms ruošėmės kone visa šeima, - šmaikštauja šiuo metu Australijoje viešinti „Būk mano meile!” vedėja, žinoma būrėja ir astrologė Vaiva Budraitytė. - Žinau, kad daugeliui žmonių burtai, magija turi labai didelę įtaką, todėl visada apgalvoju, ką galiu pasakyti tokio, kas padėtų žmogui stiprinti gerąsias jo likimo puses ir nugalėti nesėkmes. Dažna moteris laidoje sako, kad būtų neišdrįsusi ateiti, tačiau labai norėjo išgirsti savo asmeninį horoskopą. Toks žmonių įvertinimas įpareigoja, o kad dešimtis filmavimų valandų išlikčiau darbinga, vakarais ir rytais dariau Tibeto vienuolių rekomenduojamus pratimus ir maitinausi tik žaliavalgiams tinkamu maistu.”

„Buvome pasiruošę nufilmuoti dalį laidų iš anksto, tačiau kad 14 dienų iš eilės dirbsime dieną naktį, nesitikėjau, - savo įspūdžius po filmavimų maratono pasakoja laidos vedėjas Vytenis Pauliukaitis. – Jau pernai pamatėme, kad ši laida – ne tik pramoga. Kai kuriems, ypač, mažesniuose miesteliuose gyvenantiems žmonėms, tai vienintelė vieta, kur ir linksmai, ir rimtai galima susipažinti ir galbūt rasti širdies draugą. Tiesa, nemaniau, kad studijoje, kurioje filmuojame, man teks kone nakvoti – tačiau jei turime žmonių, kurie į mus deda visas savo viltis, argi galime atsisakyti?” 

„Esame pripratę dirbti tiek, kiek reikia, - Vyteniui antrina laidos vedėja, aktorė ir serialų žvaigždė Inga Norkutė – Žvinienė. - Šis filmavimų maratonas man „kainavo” minus du kilogramus,  - ir nieko keista, juk kiekvienoje laidoje kalbiname net keturis dalyvius! Iš anksto susipažįstame su visų jų gyvenimais, svarstome ir kalbame, kodėl vienam ar kitam nesiseka rasti meilę, ir kuo mes galime padėti, kaip tą žmogų atskleisti pokalbio metu. Man labai smagu, kai jau pasibaigus laidai naujai susipažinusi pora nedrąsiai laikydamasi už rankų prieina padėkoti, nes gerai praleido laiką. Iš tiesų, padėkoti jiems turime mes – juk kaskart išgirdę, kaip jie nugalėjo sunkumus, pasisemiame jėgų, o pamatę, kaip jie randa laimę – imame tikėti, kad ir mūsų širdį būtinai sušildys tikri jausmai!”



NAUJAUSI KOMENTARAI

lt

lt portretas
su grietine

lol

lol portretas
kazkodel nera malonu i ja spoksoti. tv ekranuose yra zymiai malonesniu ir isvaizdesniu moteriskiu. sypsena lyg dirbtine, nu kazkas ten ne taip pas ja :)

Regina

Regina portretas
kvailesnės laidos nėra[gal dar Radžis ieško žmonos]Vadinamoji aktorė Norkutė nevaidina,o tik vaiposi,Budraitytė kliedesius pasakoja.Gerbiau Pauliukaitį ,kaip inteligentišką,skonį turintį žmogų,bet pamačius toje laidoje visiškai nusivyliau.Išstato pajuokai psichikos problemų turinčius dalyvius,kalba niekus-ir tai vadinasi laida
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių