Siaubo trilerio „Galutinis tikslas“ dekadą užbaigs penktoji dalis

Pirmoji, tuomet kone revoliucine vadinta, siaubo trilerio „Galutinis tikslas“ dalis pasirodė 2000 metais. Po didžiulio jos pasisekimo mistikos kupinas filmas su naujais personažais bei vis šiurpesnėmis istorijomis į kino teatrus grįždavo ir savo gerbėjų būrį didindavo kas maždaug trejus metus.

Penktąją, kaip spėjama, paskutinę, garsiojo siaubo filmo dalį, kuri mūsų šalies kino teatruose pasirodys jau rugpjūčio 12 dieną, išvysime praėjus vos dvejiems metams po ketvirtojo filmo premjeros. „Turėjome tokį gerą scenarijų, kad negalėjome jo stalčiuje slėpti dar metus“, - teigia „Galutinis tikslas 5” kūrėjai.

Mistinio siaubo trilerio autoriai į kino teatrus siunčia netikėtų ir krūptelėti priversiančių siužeto vingių pilną filmą, kuriame bus pasakojama apie išvykos užmiestin metu į nelaimingą atsitikimą patenkančią grupę bendradarbių. Laimei, prieš pat nelaimę vienas keleivis patiria pranašišką viziją apie tilto griūtį, tad daliai keleivių pavyksta išsigelbėti. Tačiau neilgam. Likimas jiems visiems jau nulėmė mirtį, tad netikėtas išsigelbėjimas ją tik šiek tiek atitolino.

„Galiausiai, kuomet vienas po kito į nelaimingus atsitikimus patenka išsigelbėjusieji, likusieji supranta, jog sekančiu gali tapti būtent jis arba ji. Mano manymu, šis filmas patiks ne tik siaubo filmų mėgėjams, bet ir tiems, kurie neabejingi spėlionėms, kokias kuria detektyvai. Neabejoju, kad ne tik krūpčiosite iš baimės, bet ir kiekvieną minutę galvosite apie tai, kas kitas ir kaip paliks šį pasaulį“, - apie siužeto vingius pasakoja režisierius Stevenas Quale`as.

Kadangi prieš tai rodytos keturios filmo dalys buvo puikiai įvertintos kritikų ir susižėrė ne vieną dešimtį milijonų, kritikai tikisi, jog paskutiniu vadinamas „Galutinis tikslas 5” dekadą trukusią savo istoriją užbaigs su trenksmu.

 


Šiame straipsnyje: Galutinis tikslas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių