Siaubas ar profesionalumas: Lady Gaga scenoje apsivėmė keturis kartus

Ispanijoje dėl savo koncertų plačiai išgirta Lady Gaga scenoje kaip reikiant turėjo susiimti ir pademonstruoti, kad gali viską. Ji sugebėjo lyg niekur nieko šokti ir dainuoti, nors ką tik apsivėmė.

Youtube.com yra išplatintas pusės minutės vaizdo įrašas, kuriame aiškiai matyti, kaip Lady Gaga pradėdama dainą pasilenkia ir apsivemia. Nusisukusią nuo žiūrovų merginą negalavimas ištiko dar tris kartus.

Tačiau nepaisydama to Lady Gaga ir toliau tęsė savo pasirodymą.

Tai ne pirmas kartas, kai Lady Gagai scenoje pasidaro bloga. Rugpjūčio mėnesį dėl pykinimo jai teko pertraukti savo koncertą Rumunijoje – tuomet dainininkė apsivėmė už kamerų.

Grįžusi į sceną ji prisipažino: „Nuėjau į užkulisius ir išsivėmiau. Nenorėjau, kad jūs tai matytumėte… Kartais man taip nutinka“.

Iškart po koncerto Barselonoje Lady Gaga savo „Facebook“ paskyroje išreiškė susižavėjimą ispanų publiką ir pažadėjo, kad niekada nepamirš koncerto.


Šiame straipsnyje: Lady Gagavėmimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

anonimas

anonimas portretas
svarbu kad toliau tese sou. visiems buna ir pasitaiko...

hm...

hm... portretas
Gaga kopijuoja Bybeer ...cha ...nauja mada , vemti senoje :)

Deja...

Deja... portretas
Gerai kad manes koncerte nebuvo.... Tik ispanai ir gali leist kad is ju tyciotusi, jei bloga atsauk koncerta, o ne vergauk pinigam. Gal kitakart patries tris kartus ir toliau tes koncerta. Kaip sau norit man tai isskrypimo forma kad ir pasitaiko daugeliui ....
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių