Šį savaitgalį „Chorų karuose“ uždainuos ir A. Rybakas

„Aš mylėjau tave tau nežinant„, „Ar išsaugosi mano meilę“, „Heaven is a Place on Earth„, „Livin' On A Prayer“, „More than Words"... tai tik dalis sekmadienį TV3 tiesioginiame eteryje skambėsiančių dainų apie tauriausius jausmus.

Šį sekmadienį dėl išlikimo projekte susikaus šeši chorai: Vaidos Genytės Policijos choras, Panevėžio Indigo choras su Vytautu Matuzu, Anatolijaus Oleiniko Druskininkų Deimantinis choras, „ŠarkA„ ir Vilniaus mieste gyvenančių žmonių Šachmatinis choras, Kauno Studentiškasis choras su „16 Hz“ ir Stano benamių choras Spindulys.

Spindulio choras po praleistos dienos Druskininkuose su SPA procedūromis vis dar jaučia euforiją, tačiau choristai nesėdi rankų sudėję: jų generolas Stano užsimena, kad sekmadienio pasirodymui prireikė net... žibučių! „Nors dabar jau kalendorinis pavasaris, žiemiški orai niekaip nesitraukia, todėl Stano ieško kas augina žibutes šiltnamyje", – pasakoja projekto vykdomoji prodiuserė Neringa Kavaliauskienė.

Šįkart komisijos gretose – nepakeičiamoji operos solistė Kristina Zmailaitė, Kauno muzikinio teatro vadovas Benjaminas Želvys, aktoriaus Dominyko Vaitiekūno šmaikštusis personažas Nerimantas ir svečias iš užsienio – A. Rybakas.

Eurovizijoje išgarsėjęs dainininkas žada ne tik atidžiai vertinti choristų pasirodymus, bet ir užkurti tikrą pirtį tiesioginiame eteryje, vieną savo dainą atlikdamas su pačia „Chorų karų" vedėja I. Jankauskaite, o kitą – su gausiu būriu šokėjų ir visais šešiais projekte besikaunančiais chorais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių