Shakira ir futbolininkas G. Pique laukia pirmagimio

Kolumbijos popmuzikos žvaigždė Shakira patvirtino, kad laukiasi vaiko nuo dešimčia metų jaunesnio ispanų futbolininko Gerard'o Pique.

„Kaip kai kurie iš jūsų jau žino, Gerardas ir aš laukiame pirmojo mūsų kūdikio. Esame labai laimingi. Nusprendėme šiam unkialiam momentui skirti pirmenybę ir atidėti visas mūsų reklamines veiklas, kurios yra suplanuotos artimiausioms dienoms“, - savo „Facebook“ paskyroje parašė Shakira.

Taip pat ji atsiprašė, kad dėl to nedalyvaus Las Vegase vyksiančiame „iHeartRadio“ muzikos festivalyje, tačiau pažadėjo sekti jo įvykius.

„Whenever, Wherever“ ir „Hips Don't Lie“ atlikėjai yra 35-eri, jos mylimajam - 25-eri. Savo santykius patvirtino 2011 metų kovą.

G.Pique iš „FC Barcelona“ dvi ar tris savaites žaisti negalės, nes susižeidė kairę koją per rungtynes su Maskvos „Spartak“.

Pranešimai apie nėštumą pasirodė tokiu metu, kai buvęs Shakiros vaikinas ir agentas, argentinietis Antonio de la Rua kelia jai ieškinį dėl kontraktų, kurie buvo nesibaigę jų išsiskyrimo metu 2010-aisiais.

Kolumbijos žiniasklaida praneša, kad A.de la Rua, buvusio prezidento sūnus, siekia prisiteisti iš jos 250 mln. dolerių ir nekilnojamąjį turtą, kuriuo jie dalijosi per 11 metų trukusius savo santykius.


Šiame straipsnyje: Shakirakūdikis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių