Sh. Stone iškėlė atsakomąjį ieškinį auklei filipinietei

Sharon Stone  iškėlė atsakomąjį ieškinį buvusiai savo vaikų auklei filipinietei, kuri su aktore teisiasi dėl neteisėto atleidimo ir įžeidinėjimo, įskaitant rasistinius įžeidimus, rodo teismo dokumentai.Paskolos susitarimo pažeidimo ieškinyje, kuris šią savaitę buvo pateiktas Los Andželo teismui, „Esminio instinkto“ (Basic Instinct) žvaigždė sako, kad Erlinda Elemen yra skolinga 9,5 tūkst. dolerių iš 12,5 tūkst. paskolos, kurią ji jai suteikė 2010-aisiais.

E.Elemen, kuri 55 metų aktorei dirbo pas ją ir gyvenančia aukle iki atleidimo 2011-aisiais, nuo 2010 metų rugpjūčio iki 2011 metų sausio grąžino 3 tūkst. dolerių, bet vėliau nutraukė skolos grąžinimą.

Auklės advokatai pernai paskelbė, kad ji kelia ieškinį Sh.Stone. Teisėjas nusprendė, kad buvusi auklė pateikė pakankamai įrodymų, kad paremtų savo teiginius apie įžeidinėjimą, keršijimą ir neteisėtą atleidimą.

Sh.Stone advokatai siekė, kad byla, kurios preliminari nagrinėjimo data yra liepos 30-oji, būtų panaikinta, ir teigė, kad aktorės komentarai neprilygo įžeidinėjimui.

„Visa, ką turime, yra tai, kad p.Stone komentavo apie filipiniečių maistą, apie filipiniečių akcentą“, - sakė advokatas Danielis Gutenplanas.

Kai apie tą bylą gegužę buvo paskelbta, aktorės atstovas ją pavadino absurdu ir sakė, kad buvusi auklė paprasčiausiai bando „pasipelnyti“ iš Sh.Stone.

Ieškinyje teigiama, kad aktorė buvimą filipiniečiu prilygino buvimui kvailu ir liepė auklei nekalbėti prie jos vaikų, kad jie „nekalbėtų kaip ji“.

Sh.Stone taip pat uždraudė E.Elemen savo namuose skaityti Bibliją, nors drauge gyvenusi auklė rūpinosi trimis aktorės vaikais ir dažnai su jais keliaudavo.

E.Elemen, kuri buvo nusamdyta 2006 metų spalį, o po dvejų metų buvo paaukštinta iki vyriausios drauge gyvenančios auklės, buvo atleista 2011-ųjų vasarį, kai Sh.Stone sužinojo, kad jai buvo mokama už viršvalandžius, kai ji keliaudavo su vaikais, taip pat - per atostogas.

2011-aisiais aktorei buvo nurodyta sumokėti 232 tūkst. dolerių kompensaciją darbininkui, kuris 2006-aisiais susižeidė kelį paslydęs jos sode už namo.


Šiame straipsnyje: Sharon Stoneauklėteismas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių