„Šeštadienio ryte“ garsaus futbolininko žmonos ir uošvienės dvikova

Atsinaujinusioje „Šeštadienio rytas“ laidoje - Lietuvos futbolo rinktinės žaidėjo Tado Kijansko žmona Diana bei uošvienė Vilma sužaidė tikrą virtuvės mačą. Moterys kovojo dėl geriausios kulinarės titulo, gamindamos patiekalus su kalakutiena.

Žmonos bei uošvienės dvikovą palaikė ir futbolininkas T. Kijanskas. Vyras pripažino, jog jis nėra išrankus maistui. „Kadangi dažnai tenka valgyti kavinėse ir restoranuose, tai visas žmonos gamintas maistas man yra labai skanus. Tiesa, tiek žmona, tiek ir uošvienė - puikios kulinarės“, - nenuvertindamas uošvienės Vilmos kulinarinių sugebėjimų kalbėjo futbolininkas.

T. Kijanskas su žmona Diana į Alaniją atvyko atšvęsti dvigubos šeimos šventės - vestuvių metinių bei uošvio gimtadienio. Nusiteikę puikiai praleisti ir įprasminti bendras šeimos atostogas,  vyrai savo žmonas išlydėjo į laidos „Šeštadienio rytas“ virtuvės dvikovą be didelio nerimo. Futbolininkas T.Kijanskas savo žmonai palinkėjo pagaminti gardų patiekalą, o uošvienei Vilmai – jokiu būdu nepasiduoti be kovos.


Šiame straipsnyje: Šeštadienio rytasBTV

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių