Šeštadienį - speciali mažųjų paroda „Gyvenimas vaiko akimis“

Viešoji įstaiga „Teisingas sprendimas“ inicijuoja socialinį projektą „Socialiai aktyvus vaikas - mūsų ateitis!“, orientuotą į 3-6 metų vaikus, augančius tiek šeimose, tiek ir vaikų globos įstaigose.

Gruodžio 19 dieną 13.00 val. Vilniaus „Ozo“ prekybos centro trečiame aukšte įsikūręs šeimos pramogų parke „X-Planet“ atidarys specialią vaikų piešinių parodą „Gyvenimas vaiko akimis“.

Joje ketinama eksponuoti vaikų lopšelio-darželio „Žiedas“, SOS vaikų kaimų, Vilniaus 1-ųjų vaikų globos namų bei kitų mažųjų akcijos dalyvių piešinius.

„Augindami vaikus stengiamės, kad jie ne tik sulauktų kuo daugiau mūsų dėmesio ir meilės, bet ir būtų socialiai aktyvūs, nes tokie vaikai yra mūsų ateitis. Šio projekto esmė - leisti vaikams piešti, išreikšti savo mintis, svajones, gyvenimo supratimą spalvomis, vaizdais, formomis“, - sako „Išsipildymo akcijos 2009“ renginių vaikams koordinatorė Monika Kondratavičiūtė.

Vaikučių piešiniai bus eksponuojami iki gruodžio 30 dienos. Renginio metu ir visą parodos laiką bus galima aukoti į specialią TV3 ir SEB banko inicijuojamos „Išsipildymo akcijos 2009“ aukų dėžutę. Visos geros valios žmonių skirtos lėšos pasieks likimo nuskriaustus vaikus ir pagerins jų buitį.

„Išsipildymo akcija 2009“ dėkoja už jūsų visų paramą ir gerumą!

***

Paaukoti vaikams šiemet geros valios žmonės gali telefonu - skambindami arba siųsdami SMS žinutes su žodžiu VAIKAMS trumpaisiais numeriais 1890 (auka 2 Lt), 1891 (auka 5 Lt), 1892 (auka 10 Lt), pervesdami pinigus į sąskaitą banke (sąskaitos numeris SEB banke LT89 7044 0600 0385 2791, banko kodas 70440, gavėjas - Labdaros fondas VIENYBĖ) ir internetu - www.aukok.lt

Telekomunikacijų operatoriai, Bitė Lietuva, Omnitel ,Tele2, TEO  ir Mediafonas ir šiemet atsisakė administravimo mokesčio už akcijos žinutes ir skambučius, tad visi suaukoti pinigai atiteks vaikams iš globos įstaigų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių