Šeštadienį – į šeimos laisvalaikio centrą

Prieš savaitę Klaipėdoje duris atvėręs naujas laisvalaikio centras „Garsų imperija“ šį šeštadienį šeimų laukia muzikiniame vaikų kiemelyje „Vartai“.

„Garsų imperija“ skelbia tradicinių šeštadienių pradžią ir vaikus su tėveliais kviečia į smagią popietę.

„Šeštadienį 17 val. pradėsime bendromis nemokamomis meninėmis pamokėlėmis šeimai – piešime, šoksime ir visi drauge gersime saldžią arbatą, – dalijosi būsimo renginio sumanymais VšĮ „Garsų imperija“ direktorė Aurelija Stonkutė. – O 18 val. „Atvirkštukų“ teatras visiems parodys linksmą spektaklį“.

„Atvirkštukai“ surado puikių lietuviškų mitinių personažų, sukūrė nuostabią istoriją – visą nesusipratimų komediją vaikams ir pavadino ją „Raganos Burbulės ir naminukės Kaziūnės nuotykiai“.

„Ateikite ir pamatysite patys, nes to, kas nutiks, neįmanoma papasakoti“, – šypsojosi popietės organizatoriai.

Pasakėlės moralas: tik atmink mažasis vaike, kad namus tvarkytis reikia! Spektaklyje daug muzikos, triukų, stebuklų ir juoko. Simbolinė bilieto kaina – 7 litai.

Klaipėdos senamiestyje įsikūręs naujas šeimos laisvalaikio centras „Garsų imperija“ – tai vieta, kurioje ne tik vaikučiai, bet ir jų tėveliai ar seneliai ras jiems įdomių užsiėmimų. „Siūlome pamokėles, šeštadieninius šeimos pusrytėlius. Statome miuziklus ir esame jauni, energingi, niekada nesuaugantys vaikai, todėl taip mielai dirbame savo darbus ir kviečiame prisijungti visus“, – ragino A.Stonkutė.

Pirmuosius žingsnius naujasis laisvalaikio centras žengė liepos 24-ąją, skelbdamas ir švęsdamas „Vidurvasario kaukių fiestą“, kuri vainikavo muzikinio vaikų kiemelio „Vartai“ atidarymą. Pasakų, filmukų bei šiaip visų mylimi herojai lydėjo jame apsilankiusius visą laiką. Ir ko tik tuomet nebuvo! Ir saldainių lietaus rokas, ir akcija „Maišom tešlą – kepam blyną, - visi darom skanumyną“, gražiausios kaukės rinkimai, fotosesija, burbulų pūtimo varžybos ir šėlsmas iki nukritimo. Su įkurtuvėmis „Garsų imperijos“ laisvalaikio centrą sveikino jo draugai „Atvirkštukų“ teatras, visi gausiai susirinkusieji į šventę dainavo, šoko ir šventė gyvenimą drauge.

Šeimos laisvalaikio centras „Garsų imperija“ laukia uostamiesčio vaikų su tėveliais ir seneliais, ragina visus prisijungti ir dalyvauti jo veikloje.

„Garsų imperija“ įsikūrė Klaipėdos senamiestyje – Daržų g. 13.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių