Serialų žvaigždę D. Morozovaitę netrukus aplankys gandrai

Daugelis dvidešimtmečio sulaukusios televizijos TV3 serialo „Pamiršk mane" žiūrovų tikriausiai ne sykį pamanė, jog aktorės Dalios Morozovaitės, įkūnijančios besilaukiančią heroję Sonią, apvalėjantis pilvukas atrodo labai tikroviškai. Pasirodo, aktorė iš tiesų laukiasi, o gandrai moters namus aplankys jau visai netrukus.

Tai bus antrasis aktorės vaikelis – moteris augina penkerių sūnų Pijų. Paklausta, broliuką ar sesutę, tikriausiai dar šį mėnesį turės aktorės sūnus, D. Morozovaitė tikina, jog vaikelio lyties nenorėjo sužinoti sąmoningai. „Visi klausinėja ir klausinėja, o mes norime, kad būtų staigmena. Tiek išlaukėme. Be to, visų svarbiausia, kad vaikelis būtų sveikas", – įsitikinusi Dalia.

Žinoma aktorė prisimena, jog filmuotis seriale „Pamiršk mane„ pradėjo ir pati nežinodama, jog laukiasi, tad ši džiugi naujiena pakoregavo ir serialo scenarijų. „Dabar su kolegomis juokiamės, jog būtume išsisukę ir be scenarijaus pokyčių – nors antrasis nėštumas yra fiziškai gerokai sunkesnis, mano pilvuko iki šiol beveik nematyti“, – sako D. Morozovaitė.

Susilaukus pirmagimio kovoti su priaugtais kilogramais Daliai neteko – žinoma moteris pasakoja, jog tapo dar smulkesnė nei buvo prieš nėštumą, o į sceną grįžo praėjus vos trims mėnesiams po gimdymo. „Aš manau, jog mes, moterys, kaip jaučiamės, taip ir atrodome. Tiek būdama nėščia, tiek pagimdžiusi jaučiausi sau graži ir patraukli, tad ir aplinkiniai negailėjo komplimentų", – prisipažįsta aktorė.

Paklausta apie darbo planus po antrojo vaikelio gimimo, moteris pasakoja dar galutinai neapsisprendusi ir planuosianti pagal aplinkybes, tačiau viliasi, jog grįžti į įprastas vėžes pavyks taip pat greitai ir sėkmingai, kaip ir susilaukus pirmosios atžalos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

taip....

taip.... portretas
labai šauni aktorė,simpatiška,patraukli,sėkmės Jums.

Dana

Dana portretas
Kas jos vyras?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių