Seriale „Vyno kelias“ Inga Valinskienė sės ant žirgo

Lietuvių ir gruzinų seriale „Vyno kelias“ besifilmuojanti Inga Valinskienė neseniai sėdo ant žirgo.

„Man tai buvo antras kartas. Pirmąsyk ant žirgo buvau užkelta vienoje fotosesijoje, o šįsyk mano herojė Silva nutarė pajodinėti seriale „Vyno kelias“, – šypsosi I. Valinskienė ir prisimena per serialo filmavimą manieže patyrusi įvairiausių įspūdžių.

Vienoje serialo scenų I. Valinskienės kuriama veikėja Silva, pasipuošusi grakščiu raitelės kostiumu, pasirodys balne. Jos žirgą po maniežą vedžios pats oligarchas Razujevas, kurį seriale „Vyno kelias“ įkūnija Liubomiras Laucevičius.

Temperamentingoji Silva – turtuolio mylimoji. Razujevas tokiai moteriai gali atleisti ir išlaidumą, ir kitokias nedideles užgaidas. Tačiau jo sūnui Markui, kurį vaidina aktorius Paulius Tamolė, tėtušio pasija nekelia susižavėjimo. Supykęs jis išrėš: „Tu pati į arklį panaši! Tik atrodo, kad ne tėvas ant tavęs, o tu ant jo joji!“

Kaip tik tuomet Silva su Razujevu ir išsiruoš į žirgyną. „Tu tik nedaryk staigių judesių, nes žirgas tai gali suprasti kaip komandą, o tu būsi nepasiruošusi“, – balne įsitaisiusią savo pasiją mokys oligarchas. „Aš visada pasiruošusi“, – gracingai atšaus ji.

Pagal „Vyno kelio“ scenarijų manieže Inga ratus turėtų sukti pati, tačiau filmavimo dieną žirgas smarkiai spyriojosi. Ir augalą nuo palangės surupšnoti jam atrodė svarbiau, nei gerai atlikti dublį.

„Tuomet buvo šalčiausios žiemos dienos. Manieže – ne ką šilčiau nei lauke. Filmavomės apkamšyti karštomis pūslėmis po drabužiais, o žirgelis – spardėsi“, – prisimena Inga.

Gyvenime jai patinka stebėti raitelius, nors pati jojimu neužsiima. „Labai gražu, žavu. Jodinėjančios moterys man atrodo simpatiškai. Tačiau tam reikia įgūdžių. Su žirgais reikia draugauti. Čia kaip ir sporto salėje – neužtenka sportuoti dvi savaites“, – įsitikinusi I. Valinskienė.

Kadrai, kaip Ingos herojei seksis valdyti žirgą, – jau netrukus seriale „Vyno kelias“! Sienas kertanti meilės istorija su kriminaliais elementais TV3 eteryje pirmadieniais–ketvirtadieniais 21.00 val. tik per TV3!


Šiame straipsnyje: Inga ValinskienėVyno kelias

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių