Seriale „Moterys meluoja geriau” E.Užaitės herojės kūdikį vaidina net 4 vaikai

Kino pasaulyje pripažįstama, kad sudėtingiausia filmuoti gyvūnus ir vaikus. Tiek vieni, tiek kiti – neprognozuojami, todėl būtina pasirūpinti jų dubleriais.

Kalbama, kad keturkojį vokiečių televizijos herojų – komisarą Reksą vaidina net 5 skirtingų charakterių vilkšuniai. O štai populiariausio lietuviško TV3 serialo „Moterys meluoja geriau” kūdikėlį Nojų jau dabar įkūnyja keturi vaikai, ir tai, ko gero, dar ne pabaiga, kadangi pagal scenarijų kūdikiai auga kitu greičiu, nei realybėje.

TV3 serialo Moterys meluoja geriau” gerbėjai dažnai pateikia tą patį klausimą: „Kas vaidina Editos Užaitės herojės Kristinos vaikelį?” Versijų buvo keliama įvairių, spėliota, kad mažylį Nojų įkūnyja aktorės Gintarės Latvėnaitės jaunesnysis sūnus, arba kas nors iš kūrybinės grupės narių vaikų, gal net vaikaičių. O kaip gi yra iš tikrųjų?  

Serialo režisieriaus asistentė Viktorija Savickaja atskleidžia kortas: „Ne, tai ne aktorių, ir ne kūrybinės grupės atžala. Kūdikių, kurie galėtų dalyvauti filmavimuose, ieškojome visur: platinome skelbimus internete, klausinėjome pažįstamų. Kadangi E.Užaitės herojės vaikelis pagal scenarijų – dar visai mažas, jo lytis mums nebuvo svarbi. Ir taip jau atsitiko, kad Lentvaryje radome šiai rolei tris mergaites – Austėją bei dvynukes Viktoriją ir Anastasiją, o Gargžduose – berniuką Manfredą”.

Pastarasis šiuo metu rodomas Palangoje nufilmuotose „Moterys meluoja geriau” scenose. V.Savickaja juokiasi, kad jis savo “darbą” atliko tobulai: „Girdžiu, vienoje serijoje verkia vaikas. Manau, greičiausiai montaže garsą atitinkamą parinko, bet pasižiūriu įdėmiau – Manfredas vežimėlyje rankelėmis tabaluoja, E.Užaitės akys – stačios. Reiškia, iš tikrųjų verkia! Nors šiaip jis buvo labai geras vaikas, per vasaros filmavimus pajūryje visiškai nekėlė rūpesčių.“

„Moterys meluoja geriau“ seriale Kristinos vyrai vedžiojami už nosies – neatskleidžiama tikroji tiesa, su kuriuo mylimuoju ji susilaukė vaikelio. Tačiau kūrybinė grupė šypsosi, kad Manfredo įkūnyjamas kūdikėlis labiausiai tiktų Vytauto Šapranausko personažui Pauliui. Mat Palangoje filmuodamasis mažylis su šiuo aktoriumi sutarė kuo puikiausiai ir jo pakalbintas visada pražysdavo nuostabia vaikiška šypsena.  

Ar iš pirmo žvilgsnio atskirtumėte, kada vežimėlyje supamas Manfredas, o kada lentvariškės mergaitės Austėja, Viktorija ir Anastasija? Pamėginkite įspėti, žiūrėdami serialą „Moterys meluoja geriau“ pirmadieniais-ketvirtadieniais 21.10 val. tik per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių