Per septynių valandų pasirodymą Lauris Lee atšvęs karjeros dešimtmetį

Penktadienį nuo 22 valandos "Pop Star Bar" vienas garsiausių Lietuvos didžėjų bei vakarėlių organizatorių, garsiojo dueto „RyRalio“ narys Lauris Lee laistys savo didžiąją šventę - karjeros dešimtmetį. Jubiliejų Lauris Lee minės ne valgydamas dešimt kaloringų tortų su viena žvakute, o net septynias valandas, be jokių pertraukų, grodamas už pulto.

 

Retas savaitgalis ne renginyje

„Metuose daugiau nei 50 savaičių, tai mažiausiai šimtas savaitgalio vakarėlių per metus, o per dešimt metų jų daugiau nei tūkstantis. O juk vakarėliai vyko ne tik savaitgaliais. Tik labai retais atvejais savaitgalius leidau ne renginiuose. Bet dažniausiai grojau, buvau vakarėlių organizatorius, lydėjau didžėjus iš užsienio ar tiesiog linksminausi. Tai didžiulė mano gyvenimo dalis. Juk mano dešimt metų už pulto - tai trečdalis gyvenimo,” - pasakoja Lauris Lee.

Paprašytas įvardinti svarbiausius dešimties metų įvykius, Lauris Lee pirmiausia pamini kompanijos „RyRalio” įkūrimą, pirmosios lietuviškos plokštelės leidybą, „Sultry Blue” bei „Dance Out Loud” kūrinių pasirodymą pasaulinių skaitmeninių įrašų parduotuvių topų viršūnėse bei „RyRalio“ festivalio „Summer End Festival“ tapimą tradiciniu bei esminiu šokių muzikos renginiu ne tik Kaune, bet ir Lietuvoje.

 

Vakarėliuose grojo, o ne kabino merginas

„Taip pat džiaugiuosi mano kuruojamų „Dusty Groove“ bei „DJ Bartukai“ projektų sėkme bei tuo, kad prisidėjau prie Jovani bei Modaco iškilimo. Tikiu, kad šie vaikinai populiarins house muziką Lietuvoje taip, kaip daugelį metų darėme mes su Karaliumi. Visgi svarbiausias mano dešimties metų įvykis - POP STAR BAR atidarymas ir tai, kad jam puikiai sekasi,“ - pasakoja didžėjus.

Paklaustas, kiek per dešimt metų gavo merginų telefono numerių vien todėl, kad jis yra didžėjus, Lauris Lee kuklinosi: „Kaip tai pamatuoti? Kai visą gyvenimą esi didžėjus, į tai nebekreipi dėmesio. Arba galvoji, jog kitaip būti ir negali. Taip, dėmesio daug, bet juk mano darbas ne apie tai. Aš ne konsumatorė prie baro, kuri turi susilaukti daug dėmesio. Didžėjui svarbiausia tinkamai pašokdinti žmones ir „nuskaityti” minią, o ne rinkti telefono numerius. Pamatuoti žmonių nuotaikas ir energijos kiekį, skirtą vakarėliui - tiesiog privalu.“

 

Kruopščiai rinkosi kūrinius

Savo septynių valandų solinio šou metu jubiliatas pristatys asmeninius dešimties metų šokių aikštelių hitus.

Lauris Lee prisipažino, kad šiam pasirodymui jis ruošėsi daugiau nei mėnesį. Didžėjus iš didžiulės turimos kolekcijos labai atidžiai rinkosi kūrinius, kurie labiausiai verti būti sugroti savotiškame gimtadienyje.

Tai - bus muzika, su kuria per dešimt metų „RyRalio“ vakarėliuose šoko ne tik lietuviai, bet ir amerikiečiai, islandai, britai, rusai, austrai ar vokiečiai.

 


Šiame straipsnyje: pop star barpop star bar

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių