SEL gyvo garso koncertas pranoks visus?

Tranki muzika ir efektingi fejerverkai – daugelio renginių organizatorių pasirinktas būdas nustebinti publiką. Renginiai beveik nesiskiria, tačiau SEL gyvo garso koncerto organizatoriai tikina, kad renginys pranoks visus.

Kai vieni klubai sprogdina fejerverkus lauke, pramogų banke sprogs pats didžiausias fejerverkas ant scenos. Specialiai šiam renginiui statoma garso aparatūra ir rengiamas neeilinis šviesų šou, kuriuo galėjo pasimėgauti visi apsilankę SEL grupės gimtadienyje. Kadangi pamatyti įspūdingą koncertą galėjo tikrai ne visi norintys, SEL nusprendė dar kartą įrodyti, kodėl jau aštuoniolika metų jie yra patys geriausi. Renginio svečiai laukiami pasipuošę karnavaliniais kostiumais arba kaukėmis. Vakaro metu šampanas ir gera nuotaika liesis laisvai, o vakarėlį planuojama tęsti net iki sausio pirmos dienos pietų.

Po metų pertraukos duris atveriantis „Pramogų Bankas“ įsikūręs Vilniaus miesto širdyje ketina su trenksmu pasitikti Naujuosius Metus. Savo pasirodymui besiruošiantis Egidijus Dragūnas Delfi.lt skaitytojams iki pat Naujųjų Metų rodys, kaip jis švenčia Kalėdas ir ką ketina padovanoti savo gerbėjams gruodžio 31 dieną. „Paparacų“ ir operatorių apsuptas grupės SEL lyderis surengs trumpą realybės šou, su rekomendacijomis kaip geriau pasipuošti šiam renginiui, ką padovanoti savo artimiesiems ir patarimais, kaip iš tikrųjų reikia sutikti Naujuosius Metus. Juk žmonės kalba: „Kaip sutiksi Naujus Metus, tokie jie ir bus!“, o juk taip norisi, kad Naujieji Metai būtų kupini džiaugsmo ir jaunatviško šėlsmo.

Taigi, už lango sproginėjant fejerverkams ir skambant krištolinėms šampano taurėms mes kviečiame Jus sutikti Naujuosius Metus geriausių draugų kompanijoje „Pramogų Banko“ trečiajame aukšte su grupe SEL, visiems gerai žinomais Lietuvos „diskžokėjais“ bei seksualiausiomis sostinės merginomis. Užtikriname Jus – jog „Pramogų Bankas“ geriausia vieta švęsti naujuosius – klube telpa 1000 žmonių, antrajame klubo aukšte gausu staliukų iš kurių atsiveria puikus vaizdas į sceną, tuo tarpu norintys privatumo – klube suras privačius VIP stalus su užtraukiamomis užuolaidomis ir atskiru baru. Nekalbant jau apie tonas garso ir šviesos aparatūros – be kurių neįsivaizduojamas nė vienas atlikėjo koncertas.


Šiame straipsnyje: 2010

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių