Seksuali alaus reklama su Paris Hilton menkina moteris?

Braziliško alaus reklama, kurioje įamžinta trumpute juoda suknele vilkinti ir gundančiai šokanti Paris Hilton, nepatiko šalies valdžiai, kuri nori, kad ji nebebūtų rodoma per televiziją, ketvirtadienį pranešė žiniasklaida.

Reklamoje matyti, kaip garsioji viešbučių tinklo paveldėtoja ir vakarėlių liūtė iš Amerikos apsitempusi trumpa suknele šoka su alaus skardine rankoje viename butų Rio de Žaneire, o tuo metu ją slapta stebi ir fotografuoja dailus kaimynas.

Dėl šios reklamos tyrimą pradėjo CONAR - Brazilijos reklamos rinkos savireguliavimo institucija, taip pat specialus moterų teisių sekretoriatas prie vyriausybės.

Kaip pranešė naujienų žurnalo "Veja" interneto svetainė, teigiama, kad ši brazilų "Devassa" alaus reklama yra seksistinė ir žemina moteris.
"Tai reklama, kuri menkina moteris, ypač blondines", - sakė moterų teisių sekretoriato atstovė.

"Šios reklamos problema yra ne drabužių stygius, bet jos geidulingas pobūdis. Bikiniu vilkinti moteris paplūdimyje nebūtinai turi kelti geidulį; viskas priklauso nuo konteksto", - pridūrė ji.

Tai gana keista turint galvoje faktą, jog Brazilijoje įprasta, kad pačius įvairiausius produktus reklamuoja tik mažučiais bikiniais savo dailius kūnus pridengusios merginos.


Šiame straipsnyje: Paris Hilton

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių