„Sekso ir miesto“ herojės atkeliauja į Lietuvą

Kultinio serialo „Seksas ir miestas“ gerbėjų laukia nauji nuotykiai. Vaidybinio filmo tuo pačiu pavadinimu antrojoje dalyje vėl žibės pamėgtų herojų komanda.

Stilingosios Kerė (Sarah Jessica Parker), Samanta (Kim Cattrall), Šarlotė (Kristin Davis) ir Miranda (Cynthia Nixon) ne tik su trenksmu grįžta kino ekraną, bet ir toliau intriguos savo be galo užimtu gyvenimu ir meilėmis bei visomis iš to išplaukiančiomis pasekmėmis.

Kas atsitinka, ištarus „sutinku“? Viskas lyg ir taip, apie ką merginos visada svajojo. Bet tai nebūtų „Seksas ir miestas“, jeigu gyvenimas jo herojėms nebūtų mestelėjęs dar keleto siurprizų.  Šį kartą - kerinčių, persmelktų saulės nuotykių, kurie užklumpa moteris toli nuo Niujorko, vienoje prabangiausių, egzotiškiausių ir vaizdingiausių vietų žemėje. Taip šiek tiek praskleisdami paslapties šydą intriguoja filmo kūrėjai.

Vaidybinio filmo „Seksas ir miestas“ antrąją dalį režisavo Michaelas Patrickas Kingas, sukūręs ją pagal savo paties parašytą scenarijų, pasiremdamas  Darreno Staro televizijos serialu, parašytu pagal Candace Bushnel knygą.

Filme pasirodys ne tik moterų širdis užkariavusio serialo herojės - „Sekso ir miesto-2“ kadruose žiūrovai išvys ir „Oskaro“ laimėtoją Penelope Cruz, legendinę Lisą Minelli, dainininkę ir aktorę Miley Cyrus ir Jasoną Lewisą, kuris vėl vaidina jaunąjį Samantos mylimąjį.

Filmą Lietuvoje platinančios bendrovės „Garsų pasaulio įrašai“ atstovai žada, kad žavusis „Sekso ir miesto“ ketvertukas į Lietuvos kino ekranus „įžengs“ jau ateinantį mėnesį, gegužės 28-ąją.


Šiame straipsnyje: Seksas ir miestas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių