Sekso ekspertė M.Bartašiūnaitė: vaikystėje mama mane žemino ir mušė

„Mane kareivišku diržu taip tvatijo, kad visą kūną guzais išmėtė... Visą vaikystę buvau žeminama ir niekinama“, - jau pirmadienį, gyvenimo būdo laidoje „Nuo... iki...“ prisipažins sekso eksperte tituluojama Milda Bartašiūnaitė.

30-ies metų moteris pirmą kartą ryžosi atvirai papasakoti savo gyvenimo istoriją.

„Tik gimusią, Bartašiūnienė (taip į savo mamą kreipiasi Milda – aut.past.) mane atidavė auginti seneliams. Vėliau augau su ja. Kol neišsinešdinau iš tų namų buvau tarsi šiukšlė. Patyčios, smurtas, žeminimai“, - savo vaikystės kasdienybę atskleis Milda.

Pasak Mildos, ji neabejojanti, kad net po šio reportažo pasipils purvas, kurį taip įmėgsta sklaidyti visuomenė.

„Tačiau nežadu į tai kreipti dėmesio. Noriu, kad sužinotumėte, kokioje aplinkoje augote, ir jei matysite tai greta savęs, netylėtumėte“, - tikins moteris.

Pasak Mildos, daugelis iki šiol ją smerkia už atviras kalbas ir straipsnių apie intymų gyvenimą bei jį lydinčias problemas.

„Tačiau retas susimąsto, kad kažkada, būdama jauna, rašyti apie seksą ryžausi, nes man, kaip skęstančiai žiurkei šiaudo, reikėjo darbo“, - prisimins M. Bartašiūnaitė.

Pasak moters, būtent jos straipsniai ir šnekos intymiomis temomis lėmė tai, kad jos vyro tėvai užtrenkė jai savo namų duris.

„Tačiau aš juos suprantu. Galbūt, turint omenyje mūsų visuomenę, būdama jų vietoje aš elgčiausi lygiai taip pat“, - su nuoskauda tikins M. Bartašiūnaitė.

Moteris tik džiaugiasi, kad bene vienintelis jos užnugaris šiuo metu yra jos sutuoktinis Saulius bei dar keletas artimų draugų.

Atvira Mildos išpažintis gyvenimo būdo laidoje „Nuo... iki...“, 19.40 per LNK.


Šiame straipsnyje: Milda Bartašiūnaitė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių