Sekmadienį kartu su Ja Rule koncertuos „G&G Sindikatas“ ir Dee & Kamy

Nors mūsų šalyje hip hop renginiai vyksta labai retai, šį savaitgalį skola šios muzikos gerbėjams bus grąžinta.

Jau sekmadienį, 19 valandą, Vilniuje prasidės įspūdingiausias hip hop renginys šį rudenį, o gal ir šiais metais – Ja Rule koncertas.

Daugiau nei valandos trukmės koncerte amerikietis ne tik pristatys garsiausius savo kūrinius, bet ir dainas iš būsimo albumo „The Renaissance Project“.

Tik praėjusią savaitę paaiškėjo, kas „Ūkio banko teatro arenoje“ gros kartu su atlikėju iš Niujorko. 4 valandų programą pradės šių metų muzikos atradimas - Dee & Kamy.

Šis gyvai grojantis duetas pastaruoju metu labai daug koncertuoja ir nustebina vis daugiau žmonių. Po jų savo koncertą surengs be jokios konkurencijos pati garsiausia Lietuvos hip hop grupė „G&G Sindikatas“.

Jos nariai džiaugiasi Ja Rule vizitu ir kviečia į koncertą, sakydami, kad reikia naudotis proga, nes hip hop muzikos žvaigždės labai retai užsuka į mūsų šalį.

Ja Rule sako „ne“ – „Moët & Chandon“ šampanui

Jau po kelių dienų į Lietuvą pirmą kartą atvyks visame pasaulyje žinomas muzikos atlikėjas bei aktorius Ja Rule. Nors apie JAV hip hop žvaigždžių nevaržomą gyvenimo būdą sklinda legendos, per 20 milijonų įrašų pardavęs muzikos milijonierius koncerto organizatorius nustebino kuklumu. Jokio taškinio masažo ar pedikiūro prieš koncertą, jokio su jo inicialais perdaryto persirengimo kambario... Ja Rule, kaip ir prieš dvejus metus Lietuvoje lankęsis Snoop Dogg, nereikalavo privataus lėktuvo, tik verslo klasės lėktuvo bilietų.

Organizatorių teigimu, Ja Rule reikalavimų sąrašas - įprastas. „Limuzino klasės naujas automobilis, penkių žvaigždučių kambarys su džiakuzi, soti vakarienė, kurioje privalo būti jautienos didkepsniai ir keliasdešimt butelių brangiausio šampano. Vien ant scenos koncerto metu amerikietis nori matyti 7 butelius “geriausio mieste, tik ne „Moët & Chandon“ šampano,“ – pasakoja agentūros „Baltic Concert Group“ atstovai, prieš kelis metus į Lietuvą atvežę ir skandalingąjį Snoop Dogg.

„G&G Sindikatas“: turėtų būti tikrai smagus renginys

Kartu su daugybės „Grammy“, MTV, „World Music“ apdovanojimų laureatu koncertuosiantys „G&G Sindikatas“ pastaruoju metu tarsi išgyvena savo renesansą. Grupės teigimu, tiek koncertų, kiek buvo paskutiniu metu jie niekada neturėjo. Grafikas toks intensyvus, kad muzikantai vis neturi kada grįžti į studiją naujiems įrašams. Beje, praėjusį savaitgalį „G&G Sindikatas“ audringai atšventė savo įrašų kompanijos „Gatvės lyga“ dešimtmetį.

Paklausti apie tai, ką galvoja, kad jau po kelių dienų apšildys Ja Rule, grupės „G&G Sindikatas“ nariai atsakė: „Išties reikia pasidžiaugti, kad Ja Rule užsuka ir į Lietuvą. Nors mums darė įtaką ankstesnė hip hop muzika, nesunku pastebėti jo įdėtą darbą ir rezultatus per pastaruosius 10 metų. Be to, neabejojam, kad dabartiniam jaunimui nemažai Ja Rule kūrinių yra įstrigę kaip reikiant. Turėtų būti tikrai smagus renginys, tad naudokitės proga.“


Šiame straipsnyje: Ja RuleG&G Sindikatas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių